Home Godišnji horoskop 2020

Godišnji horoskop 2020

Godišnji horoskop za 2020.

2020. godina na prvi se pogled čini  kao dosta problematična ali ipak obećaje puno toga i to zahvaljujući relativno čestim planetarnim promjenama. Ako vam se u pojedinim trenucima i čini da stvari idu loše, nemojte se zavaravati misleći kako nemate sreće. Zapamtite da se život uvijek sastoji od uspona i padova, uzmite si malu pauzu za razmišljanje, prilagodite se novim okolnostima a onda nastavite dalje sa samopouzdanjem i uspjeh neće izostati.

U veljači nas očekuje sekstil Jupitera u Jarcu i Neptuna u Ribama što će većini znakova donijeti novu inspiraciju. Jupiterovo premještanje u Jarca najviše će ići u prilog Bikovima, Rakovima, Djevicama, Škorpionima, Jarcima te Ribama a uznemiriti će i uzburkati živote Ovnova, Blizanaca, Vaga i Strijelaca.
Saturn će se krajem ožujka 2020. premjestiti u Vodenjaka gdje će se naći u četverokutnom položaju sa Uranom u Biku. Ovaj će događaj predstavljati najavu perioda obilježenog pobunom te izraženom željom za slobodom i samostalnošću što će odgovarati Ovnovima, Lavovima, Vagama, Vodenjacima i Strijelcima. Ipak, Bikovi i Škorpioni se tu neće osjećati ugodno i imati će dojam kako nemaju kontrolu nad vlastitim životom.

Nakon toga slijedi nam konjunkcija Jupitera i Saturna u Vodenjaku što je formirati četverokutni položaj sa Uranom. Ovakav položaj planeta osigurava želju za istraživanjem i namjeru za osnivanjem odnosno pokretanjem nečeg potpuno novog. U ovom će periodu tako svi horoskopski znakovi biti željni promjena i spremni za nove izazove. Mnogi će donijeti bitne odluke, razriješiti odnose iz prošlosti i krenuti novim putem što će utjecati na više osoba a kod nekih i na društvo koje ih okružuje.
Mars, planeta koja simbolizira moć, proaktivnost i inicijativu, bit će retrogradna u periodu od kraja lipnja pa sve do kraja kolovoza. Ovo će se događati u kući Jarca i Vodenjaka pa će tako potaknuti promjene koje nisu očekivane pa time ni željene. Mnogi će se u tom periodu suočiti sa novim autoritativnim osobama, njihovim potezima i odlukama koje će biti potpuno drugačije od onoga čemu su se nadali i što su željeli.

U periodu od listopada pa do sredine studenog, Venera će zauzeti retrogradni položaj u kući Vage i Škorpiona. Venera je vladarica naših strasti, ljubavi i odnosa sa drugima. Strasti tada sigurno neće nedostajati ali ishodi neće biti onakvi kakvima smo se nadali. Mnogi će ljubavni odnosi u tom razdoblju popustiti pred testovima sudbine i zauvijek postati dijelom prošlosti.

Kroz 2020. godinu Saturn će polako putovati kroz Jarca što će navesti sve znakove na preispitivanje svoje prošlosti. Više nego inače razmišljat ćemo o svojim dosadašnjim postignućima i istraživati prilike koje bi nam mogle osigurati solidnu i sigurnu budućnost. Uran će u ovoj godini prolaziti kroz zemljani znak, Bika. Ovo će do kraja 2020. godine uzdrmati i značajnije promijeniti financijsku sliku društva tako što će utjecati na financijske stavove pojedinaca.
Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac)će ove godine imati više nego dovoljno vremena za sebe. Tako će pripadnici ovih znakova razviti nove interese i osmisliti nove ciljeve. Kroz godinu ćete stalno privlačiti potencijalne nove poslovne ali i ljubavne partnere što će izazvati različite dileme. Vatreni su znakovi poznati po svom bogatom društvenom životu ali ova vam godina donosi nove standarde kojima ćete nadmašiti same sebe. Osim što ćete uživati u dobrom društvu i zabavi, istovremeno ćete ulagati puno više truda u posao. Nema sumnje kako ćete kroz čitavu godinu tako profitirati u smislu financija ali i drugih resursa.

Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac) trebaju biti oprezni jer će se upravo kod njih smjestiti retrogradni Merkur. Budite pažljivi prilikom obavljanja ozbiljnijih poslova a ako osjetite da je situacija čudna ili atmosfera nepovoljna, radije se pritajite i odgodite planove za neko bolje vrijeme. Slobodno slušajte svoju intuiciju jer vas ove godine neće iznevjeriti. Osjećat ćete se puno bolje u periodu kad će Saturn prolaziti kroz Jarca ali ni tada neće biti velikih životnih promjena pa se može reći kako 2020. godina za vas predstavlja status quo. Sanjat ćete o uspjehu i tragati za prilikama ali ćete dobiti nesporazume i probleme u međuljudskim odnosima.

Zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak) mogu očekivati jednu ugodnu i pozitivnu godinu. Pratit će vas stabilnost ali i uspjeh. Bit ćete u svakom trenutku spremni za suradnju a neće vam nedostajati ni komunikacijskih vještina. U 2020. godini ne trebate očekivati nikakve negativnosti iako će biti onih povremenih trenutaka nesigurnosti i nelagodnih situacija u kojima, da bi sve to što prije prošlo, morate pokazati odlučnost i stabilnost. Nemojte se bojati promjena a imajte na umu kako bi bilo najbolje da ih upravo vi inicirate jer ćete jedino tako imati potpunu kontrolu nad dešavanjima. Ovo je godina u kojoj morate preuzeti kontrolu nad vlastitim životom.
Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) prolazit će ove godine kroz nekoliko osjetljivih perioda. Ukoliko uspijete nadvladati situacije sa kojima ćete se suočavati, doći ćete u prednost i ostvariti veći uspjeh nego ste se nadali. Ono što je sigurno, to je da su pred vama novi počeci. Tako će neki stupiti u brak dok će drugi započeti potpuno novu karijeru. Pred vama je jedna obećavajuća godina ali da bi maksimalno iskoristili njen (i svoj) potencijal morat ćete poraditi na motivaciji koje će u nekim trenucima nedostajati ne samo kod vas nego i kod drugih. U 2020. godini najviše ćete profitirati kroz aktivnosti sa drugim ljudima pa stavite naglasak na suradnju i timski rad.

Numerološki gledano, 2020 je broj 4, broj koji simbolizira duhovnost i podsvijest. Ova će godina tako biti obilježena partnerskim odnosima u kojima će mnogi dokazati svoju lojalnost i još jednom ostvariti odlične, zajedničke rezultate. Broj 4 u numerologiji sugerira organizaciju, metodičnost i rad pa će tako svi znakovi biti produktivni i dobro iskoristiti prilike kojih će biti na svakom koraku. U ljubavi nemojte slušati glasine, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom jer će 2021. dočekati samo oni odnosi koji imaju čvrste temelje. 2020. godina ne ide u prilog avanturama i aferama a oni koji su slobodni stupit će u odnos utemeljen na povjerenju te istovremenoj sklonosti promjenama i kompromisu. Svi će biti skloni poslu, radna će atmosfera biti u većini trenutaka pozitivna ali budite oprezni kako ne bi ostavili stvari nedovršenima. Organizirajte se i budite metodični, izbjegavajte ljude koje smatrate lijenima.

Ovan 2020


Comments are closed.
Secured By miniOrange