RAK – horoskop 2020.

rak godisnjiHOROSKOP RAK 2020.

Ova će vam, 2020. godina, donijeti potpuno drugačije situacije od onih na koje ste navikli. Očekujte velike promjene, posebno na polju međuljudskih odnosa. Članovi će obitelji imati potrebu za većom slobodom pa će se tako udaljiti od vas i krenuti svojim putem, nemojte im prigovarati. Voljena osoba ili netko od prijatelja također će se od vas udaljiti, sigurno vam neće biti drago ali dugoročno gledano, očekuje vas nešto bolje i kvalitetnije. Ono što se događalo u okolini sad će krenuti u potpuno novom smjeru. Koliko god se neki trenuci činili teškima, ova je godina idealna za vašu neovisnost i nove životne ciljeve.

LJUBAV I BRAK

U 2020. godini možete očekivati mir i stabilnost. Planete obećavaju dobru atmosferu, romantiku i osjećaj emotivne ispunjenosti. Godina je vrlo dobra za nove ljubavne odnose a mnogi će se riješiti neželjenih veza te tako sebi konačno dati priliku za uživanje u romantici i kvalitetnoj osobi. Oni od vas koji su napravili svojevrsnu pauzu zbog prethodnih loših iskustava, ove bi se godine trebali vratiti u igru te nastaviti u pozitivnom smjeru. Nemojte brzati, dajte drugoj strani dovoljno prostora i pokažite da vam je bitno što on/a voli ili ne voli. Bez obzira na ljubavni status, bitno je da ove godine otvoreno i jasno pričate o problemima kojih će tu i tamo svakako biti. Nemojte zauzimati agresivan stav i pripazite na to da u pojedinim trenucima ne uvrijedite voljenu osobu. Oni od vas koji su slobodni do kraja će godine sigurno biti u ozbiljnijoj vezi.

KARIJERA

Ove ćete godine morati ulagati puno više truda u ono na čemu radite a pozitivne rezultate možete očekivati tek nakon što pokažete potpunu predanost. Izgledne su različite prepreke a prebroditi ih možete samo ako zadržite pozitivan stav, ne odustajete te pokažete ne samo svoja znanja i vještine nego i odlučnost. Poradite prije svega na samopouzdanju ali i stavu, ponekad je samo ton glasa dovoljan da ideja bude prihvaćena ili odbijena. Na prvo mjesto stavite svoje ambicije a u svakom trenutku jasno dajte do znanja tko ste i koje ste sve uspjehe ostvarili do sad, posebno jer ćete stalno biti pred novim prilikama koje ćete morati sami prepoznati. Okolina će cijeniti vaš svaki doprinos a prva četvrtina godine obećava nekoliko odličnih rezultata. Nakon travnja stavite naglasak na marljiv i uporan rad.

FINANCIJE

Konačno ulazite u povoljan period kad bi se trebali posvetiti štednji i kad ćete imati dovoljno novca da bi ga mogli investirati. Odmah u siječnju napravite plan i držite ga se kroz čitavu godinu. Planete će vam u 2020. ići u prilog, očekujte pregršt povoljnih prilika koje donose različite vrste zarade, nemojte ništa odbijati prije nego dobro promislite o tome možete li se barem djelomično uklopiti. Umjesto da se posvetite samo jednoj stvari, bitno je da raspršite novac na više strana i da ne ulažete sve u jedan cilj. Koliko god ova godina bila financijski povoljna, izbjegavajte veća ulaganja u nekretnine a ukoliko se bavite kreativnim hobijem, razmislite o tome da ga unovčite. Druga polovina godine garantira manje troškova i predstavlja idealan period za vraćanje starih dugova.
ZDRAVLJE

Očekujte dobro opće zdravstveno stanje iako će biti povremenih manjih problema. Bit će i trenutaka kad nećete imati dovoljno energije ali nikad u smislu da bi bili previše iscrpljeni i nesposobni obavljati sve što trebate. Čim se pojave te manje zdravstvene poteškoće, posvetite im se i provjerite o čemu se radi kako bi izbjegli bilo kakve komplikacije i riješili problem što prije. Sredina godine vam donosi dosta stresa uzrokovanog raznim psihičkim i mentalnim naporima, pokušajte tada pronaći balans između posla i odmora. Dobro je vrijeme za promjenu prehrambenih navika ali i za bavljenje tjelovježbom. Ukoliko radite uredski posao, obavezno krenite u teretanu ili na plivanje kako bi spriječili poteškoće sa kralježnicom. Klonite se ljudi koji su skloni ispadima jer će vas, uz vašu najbolju volju, ipak iscrpiti i to u mjeri da bi zbog njih mogli imati zdravstvene probleme.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Jupiter će u 2020. u vaše polje obitelji i doma unijeti mir i dobrotu. Bit će trenutaka kad nećete moći u potpunosti podržati članove obitelji na način na koji biste željeli ali nemojte dozvoliti da vas to rastuži, najbitnije je održati odnose jakima što svakako hoćete. Budite oprezni sredinom godine kad bi mogli izazvati nečiji revolt i različite svađe, nemojte reagirati previše burno niti biti isključivi. Ako i postoji nešto preko čega ne možete prijeći, jasno to recite ali bez uvreda i izazivanja osjećaja krivnje. Kada su u pitanju prijatelji i kolege na poslu, prije nego se u potpunosti posvetite odnosu prvo provjerite jeste li odabrali pravu osobu, onu koja vam odgovara u svakom smislu i na koju možete računati. Tu i tamo su mogući pravni problemi povezani uz obitelj, nemojte podcjenjivati drugu stranu niti uzimati stvari zdravo za gotovo.


Mjesečni horoskop za 2020.

Siječanj 2020. –  Budite svjesni toga da ništa ne traje zauvijek, klonite se emotivnih ispada i svoje osjećaje držite pod kontrolom. U poslu budite strpljivi i zadržite pozitivan stav.

Veljača 2020. – Svoju energiju iskoristite mudro, nemojte je trošiti na osobe koje vam nisu bitne. Moguće su manje frustracije, bit ćete vrlo emotivni pa skloni pogrešno procijeniti situaciju i umisliti probleme.

Ožujak 2020. – Očekujte uspjeh, posebno kada su u pitanju akademska postignuća i potpisivanje unosnih ugovora. Bit ćete intelektualno vrlo jaki, iskoristite to kako bi zatražili povišicu ili promaknuće.

Travanj 2020. – Dosta intenzivan period u kojem bi se trebali udaljiti od pojedinih osoba da bi ih mogli u miru procijeniti i odlučiti o tome zaslužuju li dalje biti dio vašeg života.

Svibanj 2020. – Povoljan period u kojem ćete imati dovoljno vremena za sve, bit ćete puni energije a pred vama su različita druženja i zabave. Bit ćete skloni romantici i nježnosti.

Lipanj 2020. – Vrlo ćete jasno izražavati svoje emocije i imati dojam da su prevladali ljubav i dobrota. Ako se i suočite sa osobama negativne energije, ostanite svoji i nemojte stvari primati srcu.
Srpanj 2020.  – Bit ćete se spremni suočiti sa životom. Ne trebate očekivati nikakve prepreke niti probleme. Ostanite inspirirani, započnite novi odnos ili dogovorite novi posao.

Kolovoz 2020. – Prekrasan period u kojem ćete se riješiti svega negativnog i konačno punim plućima uživati u svom životu. Nemojte se previše prilagođavati tuđim idejama, budite originalni.

Rujan – Iako će se stvari činiti prilično uobičajenima, moguće su povremene brige i neobjašnjiva anksioznost. Budite svjesni onog što se oko vas događa, obavite razgovore i inicirajte promjene.

Listopad 2020. – Okrenite se sklapanju novih prijateljstava, promijenite krug u kojem se krećete i počnite tragati za novim uzbuđenjima. Možete popraviti stara prijateljstva i stare ljubavne odnose.

Studeni 2020. – Držite se rutinskih poslova i klonite se bilo kakvih većih projekata te pravnih problema. Teško ćete dobiti podršku okoline. Opustite se i samo slijedite svoje instinkte.

Prosinac 2020. – U vašem će se znaku nalaziti Venera, planeta ljubavi, pa će tako prevladati romantika, strast i dobri međuljudski odnosi. Volite i budite voljeni iako se manji ciljevi ponekad neće moći realizirati.


SAVJET

Nemojte ove godine biti lijeni niti plakati za onim što ste propustili u prošlosti. Otvorit će vam se potpuno nova područja. Uzdignite se iznad situacija, fokusirajte se na svoje ambicije i životne ciljeve te nastavite dalje svojim putem. Budite odlučni i imajte samopouzdanja.


Izvor: Tarot-horoskop.com

Comments are closed.
Secured By miniOrange