LAV – mjesečni horoskop

LAV – horoskop svibanj 2022.

Ljubav i veze

U svibnju 2022. mnogi Lavovi očekuju ugodna iznenađenja u ljubavi. Neke veze mogle bi poprimiti zanimljiv i neočekivani obrat, a neki Lavovi započinju nove veze s velikim izgledima za dugotrajnost. Drugi Lavovi odlučuju zasnovati vlastitu obitelj ili zaprositi (ili biti zaprošeni). Ipak, drugi iznenada prekinu vezu koja već dugo nije funkcionirala. Sve bi se to moglo odvijati iznenađujuće brzo. Većina Lavova sklona je postati idealistima, osobito nakon 11. svibnja 2022., kada Jupiter – vladar kuće ljubavi – počinje svoj tranzit kroz Lavovu 9. kuću. Kao rezultat toga, vrlo je vjerojatno da će samce Lavove posebno privući ljudi iz drugih kultura ili oni koji su avanturistički nastrojeni ili im daju priliku da stupe u kontakt s novim idejama i drugačijim načinom razmišljanja. Tarot-horoskop.com preporučuje da se ne zaglavite u svojim idejama i prihvatite dijalog i razmjenu ideja. Čak i ako ste sigurni da ste u pravu, ne biste trebali uvijek proturječiti ljudima oko sebe, držite pod kontrolom svoju sklonost da budete dominantni. Ako ste u braku, vrijeme je da preuzmete inicijativu i izvučete vezu iz kolotečine. Na primjer, možete ugodno iznenaditi svoju bolju polovicu i pozvati je na izlet, kazališnu predstavu ili seminar osobnog razvoja. Također je sjajno vrijeme da zajedno pregledate svoje zajedničke ciljeve i dugoročne planove.
Posao i novac

Dana 10. svibnja 2022. dogodio se značajan astrološki događaj: retrogradno kretanje Merkura – vladara i vaše kuće rada za novac i vaše kuće dobrobiti stečene obavljanjem svoje profesije ili grupnih projekata. 22. svibnja retrogradni Mars se vraća u Lavovu 10. kuću (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com predlaže da ponovno procijenite resurse koji su vam na raspolaganju, prihod na koji računate i svoje izvore prihoda. Ovaj astrološki kontekst izvrstan je za ponovno pregovaranje o vašoj plaći, pogodnostima, uvjetima ugovora ili metodama plaćanja. Astrološki kontekst ovog perioda također vam pomaže da preispitate svoje materijalne prioritete i način na koji trošite svoj novac, imajući na umu dugoročne ciljeve koje ste postavili. Mogli biste zaključiti da se neka partnerstva, udruge ili suradnje ne mogu nastaviti kao što su bili, ali, s druge strane, mogli biste naići na neočekivane prilike za postavljanje temelja novih partnerstava. Između 12. i 14. svibnja 2022. u vašoj 10. kući postoji konjunkcija između Sunca – vladara Lava – i Sjevernog čvora. Ovaj spoj dokazuje da mnogi Lavovi imaju priliku otkriti svoj poziv ili vidjeti koji smjer trebaju slijediti u svom životu i karijeri. Neki Lavovi imaju veliki uspjeh i uživaju u popularnosti, priznanju zasluga, a možda čak i slavi. Vaš se profesionalni život može promijeniti na bolje, osobito ako ste spremni zauzeti novu perspektivu bez zastarjelih unaprijed stvorenih ideja.

Zdravlje i moral

Svibanj 2022. izgleda užurban, ali na vrlo konstruktivan način. Od 11. svibnja prisutnost Jupitera u vašoj 9. kući daje vam optimizam i povjerenje u sebe i u budućnost. Treba imati na umu i pomrčinu Mjeseca 16. svibnja 2022. iz Lavove 4. kuće koja govori o emocionalno intenzivnom periodu. Neki problemi iz prošlosti mogli bi vas sustići ili biste mogli biti jako zauzeti obiteljskim ili osobnim problemima. Moglo bi biti teško i mogli biste shvatiti da više ne možete zanemariti neke osjećaje ili želje. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com savjetuje da odvojite više vremena za svoju dušu, koliko god stvari možda morali riješiti u svom profesionalnom životu.
Savjet

Zaboravite na svoju zonu udobnosti i maksimalno iskoristite mogućnosti koje vam ovaj period nudi! Možete promijeniti svoj život na bolje.

Izvor: Tarot-horoskop.com
Comments are closed.
Secured By miniOrange