STRIJELAC – mjesečni horoskop

STRIJELAC – horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Ljubavni život Strijelca tijekom travnja 2020. godine je nepredvidljiv. Događaji i situacije pojavljivat će se naglo, posebno u periodu od 11. do 27. travnja, kada Merkur prolazi kroz kuću ljubavi. Merkur je vladar kuće veza i braka Strijelca i prolazak Merkura kroz kuću ljubavi Strijelca može biti dobar za parove koji su duže zajedno. Sada ćete imati priliku da probudite strasti snažnije no ikad i da stremite zajedničkom druženju i općenito da zajedno radite stvari. Za neke Strijelce prolazak Merkura kroz kuću ljubavi može donijeti afere, bez obzira na to jeste li u braku ili ne. Ako samo tražite provod i ugodno druženje, to će vas skupo koštati u konačnici. Voljena osoba mogla bi se požaliti na vaše ponašanje, da stvari ne shvaćate ozbiljno i da ste neodgovorni i da radite samo ono što vam se da u određenom trenutku. Kratkoročno, život u trenutku ne šteti, ali imajte na umu da vaše aktivnosti djeluju i na druge.
Posao i novac

Kreativnost vam može biti jako dobar saveznik, profesionalno i svojim vještinama možete ostaviti snažan dojam, ali nediscipliniranost bi vas u konačnici mogla skupo koštati. Potrudite se stajati iza svojih riječi i djelovati onako kako ste isplanirali. U suprotnom, zadnji dani mjeseca mogu donijeti nevolje s nadređenim osobama koje bi vas mogle optužiti da ne obavljate svoj posao. Previše lagano shvaćate stvari tijekom travnja, radite što vi želite i kršite pravila. Možda bi vam se i moglo progledati kroz prste kada bi imali sjajne profesionalne rezultate. Nakon 19. travnja bit ćete motiviraniji, kada Sunce i Merkur ulaze u vašu kuću posla i zdravlja i daju vam više energije za posao i strpljenja. U zadnjim danima mjeseca doći ćete do genijalnih i domišljatih metoda zahvaljujući kojima ćete ideje pretočiti u djela. Kada govorimo o novcu, Jupiter – Pluton konjunkcija iz vaše kuće zarađenog novca motivirat će vas da djelujete drugačije nego do sada kako bi ostvarili napredak poslovno i samim time povećali prihode. Ako uspješno nađete nov način, posve drugačiji, otvorit će vam se nova prilika da staru ideju razradite i zainteresirate ulagače ili one koji vam mogu financijski pomoći oko realizacije te ideje. Dobit dolazi i kroz polja vezana za tehnologiju, komunikaciju i komercijalu.

Zdravlje i moral

Tijekom travnja 2020. godine bit ćete dobrog raspoloženja, spremni za nove pustolovine, za nova otkrića i zabavu. Unatoč tome, zadnja dekada mjeseca zahtjeva da usporite malo i da se više odmarate, možda da promijenite prehranu i vježbate više. Ako imate starijih zdravstvenih poteškoća, nemojte odgađati pretrage ili kontrolu. Morate znati kakva je točno situacija da bi mogli poduzeti određene mjere i pazite se više ako imate kroničnih poteškoća.
Savjet

S voljenom osobom razgovarajte o težim temama ili problemima koje ne možete odlagati. Ne bi bilo u redu da sve te probleme ostavite voljenoj osobi na teret.

Izvor: Tarot-horoskop.com
Comments are closed.
Secured By miniOrange