HOROSKOP VAGA 2018.

Za vas će 2020. godina biti pozitivna i lakša nego prethodne. Očekujte dobru atmosferu i povoljna dešavanja koja će vam pomoći raščistiti različite situacije iz prošlosti.

Polako će nestati sve vaše brige a kako će godina prolaziti, tako ćete se osjećati bolje i biti sigurniji u sebe. Imat ćete pregršt slobode a prema vama će dolaziti mnoštvo uzbudljivih stvari. Naglasak će biti na privatnom životu u kojem ćete imati dovoljno prilika za sebi ugoditi. Oni od vas koji se ne osjećaju sigurno ili ispunjeno u drugoj će polovini godine pronaći sebe i vratiti se na staro. Očekuju vas brojna nova poznanstva a ove ćete godine konačno dobiti nagradu ili poslovno promaknuće koje ste očekivali u nekoj od prethodnih godina.


LJUBAV I BRAK

2020. godina garantira dobre i smirene ljubavne odnose. Planete će vam ići u prilog pa je tako godina idealna za njegovanje ljubavnog odnosa, sklapanje braka ili rad na prinovi. Mnogi će od vas kroz godinu naučiti važne ljubavne lekcije. Nemojte ignorirati potrebe voljene osobe, pokažite mu/joj kako cijenite ono što radi i kako ste ponosni na njegova/njena postignuća. Ukoliko ste u braku, budite jako oprezni po pitanju flerta i strasti sa drugima. Koliko god to ponekad bilo teško, držite se podalje riskantnih prilika kako ne bi uništili postojeći odnos. Kada su u pitanju veće odluke povezane uz ljubavnu budućnost obavezno prvo razmislite o opcijama koje imate a prije svega stavite svoje emocije pod kontrolu. Oni od vas koji su slobodni ove će godine imati priliku za ozbiljniju vezu, umjesto da budete nestrpljivi pa samim time i prezahtjevni, razmislite o dugoročnim potezima i sporijoj gradnji odnosa. Ako se ponekad osjećate zanemareno ili nesigurno, pokrenite konstruktivan dijalog i sve će biti u redu.KARIJERA

Atmosfera na radnom mjestu predstavlja najbitniju stavku u 2020. godini. Budite strpljivi, nemojte reagirati impulzivno niti donositi nagle odluke. Kroz godinu ćete nekoliko puta biti prisiljeni raditi više nego ikad do sad ali nemojte posustati niti se previše žaliti jer ćete za to biti adekvatno nagrađeni. Oni koji su to zaslužili svakako će dobiti povišicu plaće ili poslovno promaknuće. Sredina godine donosi različite prilike, moći ćete birati između premještaja, promjene radnog mjesta ili više različitih projekata. Neki će od vas tada donijeti bitnu odluku i konačno promijeniti poslodavca. Kroz čitavu ćete godinu imati sreće po pitanju suradnje sa drugima i timskog rada. Nemojte ignorirati nove prilike za učenje a da bi nastavili dalje u pozitivnom duhu, morat ćete neke stvari preciznije istražiti.

FINANCIJE

2020. godina donosi vam značajna financijska poboljšanja. Unatoč tome, kroz čitavu ćete se godinu boriti sa svojim navikama trošenja i tragati za načinima štednje. Da bi doista iskoristili sve povoljne okolnosti kojih neće nedostajati i stabilizirali financijsku situaciju, odmah početkom godine sjednite i stavite na papir prihode koje imate te troškove koje možete očekivati. Jako je bitno da odredite realan budžet i da ga se kasnije držite. Odredite sebi granice, smanjite one troškove koji se odnose na nešto što je nepotrebno ili je luksuz. Bez obzira na to u kakvoj se situaciji ove godine našli, održite balans. Izbjegavajte impulzivne kupnje i kredite, puno bolje dugoročne rezultate možete ostvariti ako stavite nešto gotovine sa strane. Kraj godine nekima od vas donosi ozbiljniju investiciju a sve će pripadnike znaka u poslijednja tri mjeseca 2020. pratiti financijska sreća.ZDRAVLJE

Već vam početak 2020. godine garantira dobro zdravlje i odlične razine energije. Lijepo ćete se nositi sa životom i svim njegovim izazovima a istovremeno ćete biti vrlo disciplinirani. Ove godine ne trebate očekivati zdravstvene probleme, bit će povremenog stresa ali samo u trenucima kad će vam drugi nametati ograničenja. Čak je i taj stres zanemariv obzirom da takve situacije neće dugo potrajati. Bit ćete u dobroj formi a čak će i oni od vas koji se bore sa kroničnim bolestima, ove godine napokon osjetiti olakšanje.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Unatoč povremenim teškim trenucima u kojima ćete većinu energije posvetiti poslu i osjećati se krivima kada su u pitanju obitelj i vrijeme koje sa njima provodite, pred vama je jedan period stabilnosti. Bit će tu povremenih trzavica i zamjeranja od strane najbližih ali ništa sa čim se nećete moći nositi jer ćete biti svjesni toga što je uzrok i zašto nešto radite ili ne. Dajte sve od sebe kako bi kod kuće održali harmoniju i mir, nemojte dozvoliti da se netko miješa u vaše obiteljske odnose i okreće vas jedne protiv drugih. Ove su godine mogući veći troškovi povezani uz životni prostor a prije nego donesete bilo kakvu odluku, dobro razmislite i nemojte brzati. Ako samo u jednoj od takvih situacija reagirate naglo, mogli bi osjetiti drastične i vrlo neugodne posljedice. Ukoliko imate djecu, nešto više sa njima komunicirajte i pokažite im da ih smatrate ravnopravnima.


Mjesečni horoskop za 2020.

Siječanj 2020. –  Prevladavat će sreća i mir. Ovo je odlično vrijeme za nove izazove i projekte. Usmjerite se pozitivnim stvarima, izražavajte se slobodno i krenite prema naprijed.

Veljača 2020. – Tragat ćete za balansom a privlačit će vas aktivnosti povezane uz širu društvenu zajednicu. Organizirajte se kako ne bi na sebe preuzeli previše novih obaveza.

Ožujak 2020. – Mars će se nalaziti potpuno suprotno od vašeg znaka što će izazvati osjećaj nervoze a ponekad i panike. Klonite se većih odluka. Koncentrirajte se na ono što u određenom trenutku radite.

Travanj 2020. – Budite oprezni prilikom donošenja odluka jer ćete se teško koncentrirati i tako previdjeti bitne činjenice. Mogli bi se usmjeriti nečem beskorisnom što će vas samo usporiti. Pritajite se.

Svibanj 2020. – Početak mjeseca garantira mir i tišinu, neće biti većih dešavanja sve do druge polovine kada ćete morati raditi stvari koje vas ne vesele. Oprezno birajte svoje poteze ali i riječi.

Lipanj 2020. – Ostanite pozitivni ali i prizemljeni, posebno ako planirate novi posao ili pregovore. Pomozite drugima da bi oni pomogli vama. Uvijek razmišljajte o posljedicama onoga što radite.
Srpanj 2020.  – Dosta će toga kasniti a možete očekivati i različite nesporazume. Nećete biti zadovoljni svojim postignućima a prije nego se okrenete novim izazovima, izvažite sve prednosti i mane.

Kolovoz 2020. – Ništa vam neće biti teško niti previše. Ipak, nemojte biti agresivni u pregovorima i debatama jer bi mogli izazvati katastrofu. Bit ćete zbunjeni po pitanju strasti.

Rujan – Naglasak ćete staviti na komunikaciju i njegovanje odnosa sa bitnim osobama. Bit ćete vrlo privlačni osobama suprotnog spola. Držite se podalje avantura.

Listopad 2020. – Stvari će vam ići od ruke pa se usmjerite ključnim poslovima. Poduprite one osobe u koje vjerujete čak i ako se ne slažete sa njihovom idejom. Dobro je vrijeme za nova prijateljstva.

Studeni 2020. – Dosta ćete se zanositi velikim idejama i različitim osobnim idealima ali budite oprezni u očekivanjima kako ne bi doživjeli razočaranje nakon kojeg ništa više neće biti isto.

Prosinac 2020. – Jasno dajte drugima do znanja što vas motivira i koje su vaše namjere. Ovaj vas mjesec očekuju brojni novi izazovi ali i strast. Ostanite pozitivni i proširite na druge pozitivnu energiju.


SAVJET

Budite ozbiljni i disciplinirani ako namjeravate ove godine ostvariti neke od većih ili dugoročnih ciljeva. Godina će vam donijeti različite prilike, neke bolje a neke lošije, na vama je da ih procijenite i da sebi isplanirate bolju budućnost. Uvijek idite prema naprijed, zaboravite na prošlost.


Izvor: Tarot-horoskop.com

Comments are closed.
Secured By miniOrange