BIK – mjesečni horoskop

BIK – horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Za Bikove počinje novi period u ljubavnom životu, od 4. travnja 2020. godine kada se formira Jupiter – Pluton konjunkcija. Nemojte se boriti protiv promjena koje nadolaze i budite spremni za te važne događaje koji uključuju promjenu životne filozofije, vaše viđenje braka, bliskosti i općenito odnosa s drugima. U ovom periodu bit će vrlo osjetljivih tema i situacija vezano za igru moći, manipulacije, posesivnost i želju da mijenjate partnera. Neki Bikovi pozdravit će s osmjehom nove ljubavne nade i ostaviti iza sebe težak, ali transformacijski period života. Iskoristite utjecaj Jupiter – Pluton konjunkcije kako bi popravili bračni odnos, ako ste dugo u braku ili ako ste zapali u kriznu situaciju ili monotoniju. Iskoristite utjecaj konjunkcije i ako ste tek ušli u vezu, ali ovaj puta s posve novim stavom. Najteže će biti onima koji će na neki način biti prisiljeni prolaziti kroz krizu i tako mijenjati svoje razmišljanje, redefinirati stvari i zaći u samu srž stvari. Otvorite se prema pustolovinama, novitetima, znanju i upoznavanju sebe samog kako bi vaša postojeća veza (ili nova veza) mogla procvjetati. Slobodni Bikovi bit će privučeni drugačijom kulturom i osobama koje djeluju kao savjetnici i vodiči i koji ih mogu podučiti novim stvarima. Nemojte ulaziti u nešto novo, bez da razriješite staro, posebno ako se radi o nečem nesigurnom. Krajem travnja mogući su neočekivani susreti koji mogu pobrkati čitav niz vaših postavljenih pravila.
Posao i novac

Krajem prošlog mjeseca Mars i Saturn aktivirali su vašu 10. kuću (karijera, ciljevi, društveno – profesionalna ostvarenja i ugled). Iskoristite njihovu energiju kako bi poduzeli hrabre akcije, poticali projekte i utvrdili ono što ste do sada izgradili. Sada mi mogli nanovo posvetiti se nekom starom projektu koji ste ostavili po strani za neka druga vremena i sada su došli na red. Ovaj puta, ono što će podići i pokrenuti uspješno taj projekt je vaš posve novi pogled na stvari i nova, drugačija vizija. U periodu između 6. i 9. travnja 2020. godine budite oprezniji, jer tada se lako može dogoditi da budete preplavljeni obavezama. Izbjegavajte sukobe, posebno neprilagodljivost i iritantan stav. Ne morate pokrenuti rat – samo branite svoja uvjerenja, ako osjetite da ste napadnuti, a svoj autoritet nametnite dostojanstveno. Venera, vladar kuće posla Bika ulazi u vašu 2. kuću (zarađen novac) 3. travnja i ukazuje na nove prilike za poboljšanje zarade. Merkur, vladar kuće novca Bika, ulazi u vašu 12. kuću i tu boravi od 11. do 27. travnja 2020. godine a nakon tog dolazi na teren Bika. Tada dobivate neočekivanu podršku i pomoć, intuicija i osjećaj za posao i novac bit će sjajni. Očekujte povoljne materijalne promjene, koje će brzo doći. Može se raditi o novim suradnjama iz inozemstva ili s akademskim okruženjem. Važno je da dobro izgledate, ali nemojte pretjerati s trošenjem novca na svoj image.

Zdravlje i moral

Iako se ne naziru zdravstveni problemi, trebali bi izdvojiti vrijeme za sebe. Ugodite si. Možda obavite kontrolu ili se odlučite za preventivne mjere, posebno ako ste svoje zdravstveno stanje zanemarivali u zadnje vrijeme. Sunce prolazi kroz Bika, od 19. travnja 2020. godine što se povoljno odražava na vaše zdravstveno stanje. Izgledat ćete i osjećat ćete se sjajno. Kada se radi o odlukama koje ste donijeli u prošlosti, bit ćete mirni, ali i kada se radi o novim odlukama koje ćete morati donijeti, vezano za obitelj ili dom. Bilo bi dobro da se više bavite tjelovježbom kako bi bili u boljoj formi.
Savjet

Iskoristite povoljan utjecaj tranzita tijekom travnja, poradite na svojim vještinama kako bi ostvarili što više, jer ćete na temelju svojih vještina i zaraditi više.

Izvor: Tarot-horoskop.com
Comments are closed.
Secured By miniOrange