BIK – mjesečni horoskop

BIK – horoskop svibanj 2022.

Ljubav i veze

U svibnju 2022. prijatelj ili netko iz vaše pratnje može osvijetliti vaše romantične ideje – ili možda pokrenete fantazije za nekoga u grupi čiji ste dio. 2. svibnja 2022. Venera – vladar Bika – počinje svoj tranzit kroz vašu 12. kuću, što pokazuje da ste skloni postati introvertniji nego inače i da ne možete tako lako otvoriti svoje srce drugima. Niste toliko spremni izraziti svoje osjećaje. Radije biste imali lijepo prijateljstvo, platonsku vezu dok ne razjasnite što osjećate i što želite od te veze. Jupiter – vladar vaše kuće intimnosti – počinje 11. svibnja 2022. svoj tranzit kroz 12. kuću Bika. To govori o tajnim strastima ili skrivenim vezama, bilo da ste slobodni ili već uključeni. Neki dugotrajniji parovi imaju priliku otkriti najbolji način za ponovno emocionalno povezivanje, iskrenu komunikaciju, opraštanje i otpuštanje problema iz prošlosti. Budući da Merkur – vladar Bikove kuće ljubavi – počinje svoje retrogradno kretanje 10. svibnja 2022., neki Bikovi bi mogli biti u iskušenju da se vrate bivšoj ljubavi ili osjete potrebu da emocionalno promijene stvari. Tarot-horoskop.com ističe da posljednje dvije dekade u svibnju 2022. nisu povoljne za početak novih veza. Značajan astrološki događaj je pomrčina Mjeseca 16. svibnja koja aktivira Bikovu 7. kuću (veze, udruge, partnerstva, brak) i može obilježiti proslavu vašeg života kao para. To je epifanija koja bi se mogla pokazati neugodnom. S druge strane, takav neugodan ili težak trenutak ima za cilj ponovno uspostaviti linije dijaloga i dovesti do konsolidacije i harmonizacije para.
Posao i novac

Merkur – vladar 2. kuće Bika (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti) – u retrogradnom je kretanju od 10. svibnja 2022. do početka lipnja. Osim toga, Jupiter – vladar vaše 8. kuće (zajednička sredstva, porezi, dugovi, financiranje, nasljedstva) – 11. svibnja prelazi u Bikovu 12. kuću. Kao rezultat toga, možete očekivati ​​da ćete imati koristi od izvrsne intuicije kada su u pitanju izvori prihoda, ali, s druge strane, može doći do sukoba oko zajedničkog novca, nekog nasljedstva, podjele dobara, sklapanja posla ili izlaska iz zajedničkog ulaganja i tako dalje. Imajući na umu ove tranzite i skladne aspekte koji uključuju Merkur i Jupiter, Tarot-horoskop.com smatra da ćete u svibnju 2022. dobiti priliku reorganizirati svoj proračun, riješiti se dugova i imati koristi od neočekivane materijalne sreće, najvjerojatnije vezane uz poreze. Ovaj astrološki kontekst također vam pomaže vidjeti gdje griješite u upravljanju resursima koji su vam na dohvat ruke kako biste mogli prekinuti neke navike koje vam uzrokuju gubitke. Sunce je u Biku do 20. svibnja, zajedno s Uranom, i čini harmonične aspekte s Plutonom, Marsom i Sjevernim čvorom. Kao rezultat toga, Bikovi su više nego ikad motivirani za velike promjene u svojim profesionalnim aktivnostima. Gledat će prema neobičnijim izvorima prihoda ili prema novom profesionalnom smjeru, nastojeći postati neovisniji s materijalne točke gledišta.

Zdravlje i moral

Osjećate se energičnije i imate sve šanse otkriti neočekivane izvore energije koji vam mogu pomoći u prevladavanju potencijalnih izazova. Ako ste jedni od onih koji su posljednjih godina vodili pretjerano sjedilački način života (možda i zbog pandemije), Tarot-horoskop.com preporučuje maksimalno iskoristiti lijepo vrijeme za duge šetnje u prirodi ili čak uključivanje u aktivnosti koje zahtijevaju puno fizičke energije. Nakon 24. svibnja 2022. mogli biste postati iritirani ili bi se neke starije frustracije aktivirale i izazvale veliku unutarnju agresivnost. Ovo raspoloženje riskira da ima neugodan učinak na vašu tjelesnu i mentalnu ravnotežu i na vaše veze s drugima. Trebali biste nastojati ostati smireni i pokušati u sebi potražiti izvor svog nezadovoljstva prije nego što za to okrivite druge.
Savjet

Možda postoji sklonost ka pripisivanju nekome iz svog okruženja neke kvalitete koje nema i od te osobe očekivati previše. Kao rezultat toga, ne biste trebali žuriti s pretjeranim izjavama ljubavi.

Izvor: Tarot-horoskop.com
Comments are closed.
Secured By miniOrange