VODENJAK – mjesečni horoskop

VODENJAK – horoskop svibanj 2022

Ljubav i veze

U svibnju 2022. Vodenjaci moraju puno toga preispitati i organizirati u svom ljubavnom životu. Merkur – vladar 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, djeca, kreativnost) – je u retrogradnom kretanju od 10. svibnja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da ne biste trebali započeti nove veze, već razmišljati o vezama prošlosti i poukama koje biste mogli naučiti iz onoga što ste do sada iskusili. Astrološki kontekst ovog perioda govori o potrebi da preispitate svoje emocionalne potrebe i redefinirate ono što očekujete od veze. Ako ste u vezi ili čak u braku, to znači preispitati osjećaje koje imate prema svojoj boljoj polovici. Najbolje je vrijeme da zaključite jesu li vaše emocionalne potrebe ispunjene i jeste li, zauzvrat, u mogućnosti pružiti svojoj boljoj polovici ono što ona očekuje od vas. Vrlo je vjerojatno da ćete zaključiti da je vrijeme da prihvatite neke istine ili da vaša veza prolazi kroz velike promjene koje zahtijevaju da im se prilagodite. Ne shvaćajte stvari na tragičan način, već nastojte biti fleksibilniji i otvoreno razgovarajte o tome što osjećate i što želite. Moglo bi se razgovarati o domu, obiteljskom životu ili kako organizirati svoj životni prostor. Oko 16. svibnja, kada je pomrčina Mjeseca, vaša bi bolja polovica mogla proći kroz težak period u karijeri i trebali biste dokazati da ste uz njih. Ako im pokažete da se mogu osloniti na vas kada su teška vremena, da je vaša veza čvrsta, tada ćete se približiti jedno drugome više nego ikad.
Posao i novac

U svibnju 2022. profesionalni život mnogih Vodenjaka mogao bi biti težak i naporan. Pomrčina Mjeseca 16. svibnja iz 10. kuće Vodenjaka (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija) govori o prekretnicama, preorijentaciji i velikim promjenama. Dugoročni profesionalni projekt mogao bi doći do kraja, što vas prisiljava na promjenu smjera. Drugi mogući scenarij je da tvrtka u kojoj radite prolazi kroz promjene vodstva i osjećate se kao da ne možete raditi s novim višim službenicima. Možda se tvrtka treba prilagoditi nekim promjenama koje nameću vlasti, što dovodi do smetnji i zabune. S druge strane, vrlo je vjerojatno da će vas sve to gurnuti prema novom početku koji će se pokazati kao sjajna stvar. Ako ste vlasnik tvrtke, veze sa suradnicima, partnerima ili klijentima mogu uzrokovati probleme. Možda trebate revidirati neke ugovorne uvjete. Kada je novac u pitanju, Tarot-horoskop.com preporučuje više opreza u vezi s porezima, zajmovima i ulaganjima jer je Merkur – vladar vaše 8. kuće – u retrogradnom kretanju od 10. svibnja. Vrijeme je da se ponovno zbroje neke brojke i pregovara o materijalnim klauzulama nekih ugovora. U ovom trenutku ne biste trebali uzimati ​​nove kredite.
Zdravlje i moral

Oko 16. svibnja 2022. medicinski problem mogao bi monopolizirati sav vaš fokus i natjerati vas da posjetite liječnike ili uzmete malo slobodnog vremena. Mogli biste zaključiti da trebate promijeniti način života i osloboditi se nekih loših navika, ovisnosti ili poroka. Neki bi se Vodenjaci mogli osjećati preplavljeni onim što se događa u njihovom profesionalnom životu u svibnju. Ako ste jedan od njih, Tarot-horoskop.com preporučuje da odvojite dovoljno vremena za odmor, razmišljanje i pogled u sebe. Ne bi škodilo da više vremena provedete u samoći, daleko od svakodnevnih problema i priuštite si izlazak u prirodu.Savjet

Budite vrlo oprezni kako komunicirate tijekom ovog perioda! Skloni ste postati previše otvoreni i obećavati više nego što možete ispuniti.

Izvor: Tarot-horoskop.com
Comments are closed.
Secured By miniOrange