RIBE – mjesečni horoskop

RIBE – horoskop svibanj 2022.

Ljubav i veze

Za Ribe, svibanj 2022. izgleda prilično komplicirano emocionalno i relacijski. Obiteljski život nekih Riba postaje užurban, a vezu iskušavaju različiti sukobi principa, unaprijed stvorenih ideja i razlika između vrijednosti partnera. Merkur – vladar obiteljske kuće u Ribama, a također i kuće odnosa – počinje svoje retrogradno kretanje 10. svibnja, označavajući početak razdoblja ponovnog vrednovanja vaših emocionalnih potreba i iscjeljivanja nekih bolnih aspekata vašeg života kao para. To bi moglo značiti neke stare rane ili sukobe koji su godinama zakopani pod tepih i koji sada odjednom izlaze na vidjelo. Novac bi također mogao biti osjetljiva tema rasprave ili razlog za svađe, stoga Tarot-horoskop.com preporučuje da budete strpljivi i otvoreni za nove ideje i rješenja. U ovom astrološkom kontekstu, trebali biste se kloniti donošenja važnih odluka kada je u pitanju novac i odvojiti dovoljno vremena da razmislite i vidite može li vaša veza još uspjeti, ako ima čvrstu osnovu. Trebali biste prihvatiti dijalog i slušati što vam partner ima za reći. Ako ste slobodni, Tarot-horoskop.com ističe da svibanj 2022. nije sjajno vrijeme za početak nove veze, čak i ako žudite za njom, čak i ako strast želi preuzeti. Vrijeme je da budete oprezni, osobito u slučaju veza na daljinu.
Posao i novac

2. kuća Riba (novac, osobni resursi i vrijednosti) postupno postaje zauzeta kako odmiče svibanj 2022., što je dobra stvar za prihode Riba. S druge strane, činjenica da u kući novca tranzitiraju Venera (od 2. svibnja), Jupiter (od 10. svibnja) i Mars (od 24. svibnja) dokazuje da neke Ribe troše više nego što si uistinu mogu priuštiti , bilo da se radi o impulzivnosti ili sljedeći nečije vodstvo, ili da bi slijedili neke društvene predrasude koje se odnose na postavljanje fronta prosperiteta. Budući da je Jupiter vladar 10. kuće Riba (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija), njegov tranzit u vašu 2. kuću označava početak razdoblja materijalnog rasta i mogućnosti za isticanje. Mnogo je lakše dobiti bolje plaćen posao ili napredovati. Ali ne biste trebali očekivati ​​da će vam sreća doći tako da sjedite kod kuće i čekate je. Budite aktivni i preuzmite inicijativu, ali pazite da to činite bez da postanete agresivni. Tijekom posljednje dvije dekade svibnja 2022. partnerstva, udruge i veze s klijentima ili dobavljačima mogle bi biti teške jer Merkur – vladar vaše 7. kuće – počinje svoje retrogradno gibanje 10. svibnja. Tarot-horoskop.com ističe da je vrijeme za analizu i preispitivanje svog stava prema profesionalnim ili poslovnim vezama kao i kvalitetu partnerstava koje imate.
Zdravlje i moral

Trebali biste strpljivo čitati o svom zdravlju ili prehrani o kojoj razmišljate. Ako ne pročitate temeljito i oslonite se samo na ono što ste od nekog čuli, riskirate da sebi učinite život gorim umjesto boljim. Sredinom svibnja 2022. mogao bi se dogoditi neugodan događaj koji će pokvariti neka vaša uvjerenja o zdravlju i/ili medicini.
Savjet

Oko 13. svibnja moglo bi doći do značajne rasprave u vezi s vašom karijerom ili vašim zdravljem. Budite otvoreni za to!

Izvor: Tarot-horoskop.com

Comments are closed.
Secured By miniOrange