HOROSKOP BIK 2020.

bik godišnji horoskop 2018

U zadnjih ste godinu dana prošli kroz brojne promjene a u 2020. one nove neće biti onako istaknute i vidljive ali će se ipak događati na jedan suptilan način. Ovo je dobar period za promjenu životnih prioriteta. Bit ćete dovoljno pribrani i predani da bi mogli realizirati neke od dugoročnih ciljeva. Bit će trenutaka kad će vam se činiti da se stvari odvijaju prebrzo i da se ne možete sa njima više nositi ali nemojte se tada ulijeniti i stati nego dajte od sebe još više. Budite proaktivni i borite se. U pojedinim trenucima predahnite ali samo kako bi evaluirali svoje ciljeve i provjerili jeste li na pravom putu.

LJUBAV I BRAK

Početkom godine vas očekuju turbulencije ali nakon toga konačno ljubavna stabilnost. Oni od vas koji su u prethodnoj godini prolazili kroz stres povezan uz ljubavni odnos, sad će ga se konačno riješiti. Razmislite o tome što očekujete od voljene osobe a ako je potrebno, prilagodite se i neka od tih očekivanja smanjite sukladno realnoj situaciji. Dane će vam obilježiti osjećaji, sentimentalnost ali i strast, bit će trenutaka u kojima će vas partner/ica ponovno osvojiti i još vam jednom dokazati da ste ispravno odabrali. Ove će se godine isto tako promijeniti nešto u vašem stavu. Više vas neće motivirati samo užitak, očekivat ćete da je druga strana autentična, samostalna i spremna na jedno dulje ljubavno putovanje. Oni od vas koji su slobodni osjetit će posebnu vrstu strasti a oni koji su u duljim vezama shvatit će kako više nemaju što čekati pa će polako planirati brak. Bračni će se partneri razumjeti i podržavati.

KARIJERA

Kada je u pitanju karijera, kroz čitavu ćete 2020. godinu biti vrlo aktivni. Neke ćete poslove dovršiti, od nekih pametno odustati ali ćete sve do kraja godine biti okupirani različitim projektima i zadacima. Bit ćete posebno povezani sa kolegama i sagraditi sa njima odnos utemeljen na povjerenju i pravoj suradnji. Bit će tu rutinskih poslova ali i nepredviđenih kriznih situacija u kojima ćete morati brzo reagirati a ako ta reakcija bude ispravna, dokazat ćete još jednom tko ste i što sve možete. Ova je godina povoljna za promjenu radnog mjesta, premještaj, unaprjeđenje ili povišicu a posebno će u njoj profitirati oni od vas koji se bave poslom povezanim uz istraživanje, visoko obrazovanje ili prodaju.

FINANCIJE

2020. godina dobar je period za planiranje financijske budućnosti. Generalno će vas pratiti sreća a situacija će biti bolja nego u prethodne dvije godine. Bit će prihoda ali i troškova a stalno ćete tragati za novim izvorima zarade. Oni sretniji će si moći priuštiti dugo priželjkivan automobil ili nekretninu. Budite oprezni po pitanju želja onih najbližih, apetiti bi mogli porasti a vi tu morate ostati čvrsti i donositi odluke sukladno svojim mogućnostima. Postavite granice, odredite kućni budžet i uspjet ćete izbjeći bilo kakve probleme. Ove godine očekuju vas i različiti pregovori, uvijek nastupite diplomatski i pustite da se prvo izjasni druga strana. Zadnja četvrtina godine garantira vam sreću i neočekivane priljeve.ZDRAVLJE

Vaše zdravstveno stanje općenito ovisi o tome koliko cijenite svoj život i kako njime upravljate. Ove će se godine dogoditi nekoliko promjena u privatnom životu zbog kojih ćete izgubiti dosta energije i osjećati se premoreno. Nakon takvih razdoblja obavezno odvojite nešto vremena za sebe i odmorite se kako bi prikupili energiju za sve što slijedi. Bitno je da održavate balans između posla i zabave ali i da pripazite na prehranu. Nemojte se previše često hraniti u restoranima, jedite kuhano i po mogućnosti domaće. Kroz godinu ćete biti skloni debljanju pa pokušajte već od siječnja kontrolirati unos kalorija, bavite se sportskim aktivnostima i budite u bilo kojem smislu aktivni.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Nakon dosta problema u 2019., konačno vas očekuje godina dobrih obiteljskih odnosa. 2020. godina bit će obilježena suradnjom a drugi će konačno uvažavati vaša mišljenja. Bližnji će vas podržavati u svakom smislu ali uz uvjet da ne izbjegavate svoje odgovornosti. Držite se svojih životnih vrijednosti pa se sukladno tome nametnite samo ako je to nužno odnosno ako vas netko pokušava mijenjati ili navesti na put koji smatrate pogrešnim. Nemojte previše popuštati i udovoljavati hirevima okoline, bez obzira na to koliko vam je netko bitan. Potražite onu pravu mjeru, nemojte zbog posla zanemariti prijatelje i obitelj te obrnuto. Komunikacija će biti glavni faktor za uspjeh. Krajem godine nemojte popuštati pred emotivnim ucjenama.


Mjesečni horoskop za 2020.

Siječanj 2020. –  Mars će biti u vašem znaku a istovremeno u četverokutnom položaju sa Saturnom što će vas dovesti u nesigurnu poziciju te stvoriti odgode. Pripremite se na manje neuspjehe.

Veljača 2020. – Bit će dosta turbulencija u okolini i situacije će se brzo mijenjati pa je najbolje da se pritajite. Posebno se klonite tuđih problema i svađa. Ostanite čvrsto nogama na zemlji i budite praktični.

Ožujak 2020. – Bit ćete jako organizirani pa time i spremni ostvariti svoje snove i ambicije. Ipak, bit će tu briga i anksioznosti. Pazite se depresije, pokušajte u svakom trenutku biti pozitivni i vedrog duha.

Travanj 2020. – Neće vam biti problem izraziti svoje emocije ali ni suprotstaviti se drugima. Moguće su različite eskalacije situacija i ozbiljnije svađe pa pokušajte ublažiti pristup.

Svibanj 2020. – Sve što je materijalno ima svoj rok trajanja, razmislite o tome koliko energije ulažete u to a koliko u odnose sa dragim osobama. Teško ćete odolijevati užitku i flertu. Ignorirajte kritike.

Lipanj 2020. – Jako dobar mjesec u kojem ne trebate očekivati probleme. Uživajte u životu, okupirajte se stvarima koje volite raditi i okrenite se zabavi. Odluke koje ćete donijeti pokazat će se kao ispravne.
Srpanj 2020.  – Energiju koje vam neće nedostajati mogli bi usmjeriti pogrešnim stvarima. Nećete biti objektivni stoga je najbolje osloniti se na savjete onih kojima vjerujete. Morate vjerovati i u sebe.

Kolovoz 2020. – U pravom ćete smislu krenuti prema naprijed. Pripazite na svoje emotivno zdravlje, budite praktični, stabilni i prizemljeni kako vas sitnice ne bi izbacile iz takta.

Rujan – Ovaj će mjesec biti daleko bolji od prethodnih. Okolnosti će se poklopiti sa vašim planovima pa ćete sa lakoćom ostvariti veći broj ciljeva. Atmosfera će biti pozitivna i ugodna. Uživajte.

Listopad 2020. – Željet ćete u svemu sudjelovati, bit ćete znatiželjni i skloni samima sebi nametnuti nove obaveze i odgovornosti. Stanite na loptu, ostavite dovoljno vremena za sitnice koje vas raduju.

Studeni 2020. – U prvoj su polovini mjeseca izgledne različite nevolje i nesporazumi koje će biti teško razjasniti. Tek ćete se u drugoj polovini osjećati dobro i vratiti na staro. Posvetite se bitnim poslovima.

Prosinac 2020. – Imat ćete jako puno energije, dominirat ćete i isticati se. Neki će kolege pokazati svoju ljubomoru a time i svoje pravo lice što će vam pomoći da shvatite tko su vam saveznici.


SAVJET

Da bi ove godine postigli uspjeh, najbitnija će biti samodisciplina. Došlo je vrijeme kad se morate riješiti svoje tvrdoglavosti i kad trebate uložiti više truda u odnose sa dragim osobama.


Izvor: Tarot-horoskop.com

Comments are closed.
Secured By miniOrange