RAK – mjesečni horoskop

RAK – mjesečni horoskop svibanj 2022.

Ljubav i veze

U svibnju 2022. u 10. kuću Raka dolaze razni planeti povezani s ljubavlju i romantikom. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da Rakovi mogu očekivati ​​period koji je intenzivan s emocionalne točke gledišta. Period kada ih ljubav, prijateljstvo ili – gdje je to slučaj – budućnost veze brine više nego inače. Vrlo je vjerojatno da ćete dobiti nove ideje. Postojeće veze bi se mogle testirati kako bi postalo jasno mogu li funkcionirati dugoročno ili ne. 16. svibnja 2022. događa se pomrčina Mjeseca u 5. kući Raka (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca). To pokazuje da bi moglo doći do teških emocionalnih trenutaka. Neki Rakovi shvaćaju da nisu sigurni što žele od svoje veze ili da nisu sigurni što osjećaju prema nekome. Gdje je ljubav prava i jaka, nema razloga za strah; takve veze mogu čak postati jače, čvršće, nakon što prođu kroz takva teška vremena. Teža ili osjetljivija vremena pomažu nekim Rakovima da postanu svjesni vole li uistinu svoju bolju polovicu, voli li ih njihova bolja polovica, i tako dalje. U dugotrajnijim parovima u kojima postoji nesloga neko vrijeme, vrlo je vjerojatno da će razne tajne ili pogreške koje je napravio jedan partner (ili oboje) izaći na vidjelo. Argumenti vezani uz novac mogli bi postati akutniji. U nekim slučajevima stvari mogu čak dovesti do prekida.

Posao i novac

Tijekom svibnja 2022. novac Rakovima dolazi prije iz zajedničkih, grupnih projekata i suradnje s organizacijama ili multinacionalnim tvrtkama. Rakovi koji rade u područjima vezanim za programiranje ili informacijsku tehnologiju ili oni koji imaju poslovanje na mreži ili promoviraju svoje poslovanje na internetu su favorizirani. Tijekom prvog dijela mjeseca neki bi Rakovi mogli steći neočekivani prihod, primiti otplate ili dobiti sredstva. Drugi dobivaju priliku da se riješe nekog duga uz pomoć prijatelja, nekim genijalnim i iznenađujućim manevriranjem. Rakova 10. kuća (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija) vrlo je aktivirana od strane planeta u svibnju 2022.: Venera prolazi kroz nju od 2. svibnja, zatim Jupiter – vladar kuće rada – 11. svibnja i Mars – vladar kuće – 24. svibnja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da Rakovi imaju izvrsnu priliku da se mobiliziraju i provedu u praksi svoje najhrabrije profesionalne projekte. Astrološki kontekst svibnja 2022. dokazuje da ste mnogo odlučniji, motiviraniji i sposobniji se istaknuti. Rad koji ste nedavno uložili daje sjajne rezultate. Sada se prepoznaju napori koji su izgledali uzaludni. Vaše vještine blistaju u svjetlu postignuća koja ste do sada ostvarili. Vrlo je vjerojatno da ćete biti unaprijeđeni ili imenovani za vođenje projekta na kojem ste dugo radili. Rakovi koji traže (novi) posao favoriziraju se, posebice nakon 10. svibnja. Mnogi od njih imaju priliku pronaći bolji posao nego što su se nadali, pri čemu je njihovo iskustvo vrlo važno.
Zdravlje i moral

Merkur – vladar 12. kuće Raka – počinje svoje retrogradno kretanje 10. svibnja 2022., što sugerira da bi se Rakovi koji imaju kronične zdravstvene probleme mogli nositi s tom nevoljom i ponovno aktivirati. Možda će vam trebati boravak u bolnici kako biste se oporavili ili nastavili neke medicinske pretrage. Dana 11. svibnja 2022. Jupiter – vladar 6. kuće Raka – prelazi u vašu 10. kuću. Možete očekivati ​​da ćete se osjećati energičnije, ali, s druge strane, također ćete se osjećati napornije. Jupiterov tranzit kroz vašu kuću karijere mogao bi izazvati iskušenje da prerano poželite učiniti previše, što bi moglo dovesti do fizičke i mentalne iscrpljenosti. Tarot-horoskop.com savjetuje vam da mudro upravljate svojom energijom, dozirate svoje napore i ne djelujete samo na temelju osjećaja u trenutku.
Savjet

Nakon 10. svibnja, kada je Merkur u retrogradnom kretanju, skloni ste se izražavati teže ili nepreciznije. Možda pogrešno razumijete što drugi kažu pa ne biste trebali žuriti govoriti ili donositi zaključke.

Izvor: Tarot-horoskop.com
Comments are closed.
Secured By miniOrange