RAK – mjesečni horoskop

RAK – mjesečni horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Jupiter i Pluton prave konjunkciju u kući veza, partnerstva i braka Raka 4. travnja 2020. godine. Tako započinje novi ciklus u vašem ljubavnom životu. Imat ćete priliku ostvariti dobre promjene u vašem bračnom životu ili životu u dvoje ako postoje problemi za koje do sada niste nalazili rješenja. Neki će raskinuti loše veze. Ovisi o tome kakav je vaš ljubavni život, mogli bi prolaziti kroz zbrku ili bolne trenutke, ali to je ujedno i prilika za transformaciju, oslobođenje i obnovu. Ako uzmemo u obzir da je u vašoj 8. kući (intimnost) prisutan Saturn, možemo reći da je vaš ljubavni život stavljen zaista na kušnju. Neki će Rakovi ući u intenzivnu romantičnu vezu, ako uzmemo u obzir činjenicu da je Pluton vladar kuće ljubavi, flerta i romanse Raka. Neki Rakovi će se odlučiti za ulazak u bračne vode. Brakovi koji su stabilni, bez većih problema sada ulaze u fazu širenja i pozitivnih promjena koje donose puno radosti i vjere u zajedničku budućnost.Kakva god da je vaša situacija, savjetujemo da ne paničarite i da ne pokušavate pogurati situaciju u određenom smjeru. Umjesto toga suočite se sa svojim nesigurnostima i odvojite vrijeme za introspekciju. Otkrijte što točno želite, dugoročno.

Posao i novac

Jupiter – Pluton konjunkcija može imati dobar utjecaj na poslovna partnerstva ili bilo koju vrstu poslovnih veza i suradnji, posebno zato što je Jupiter vladar 6. kuće (posao) Raka. Savjetujemo da raščistite partnerstva koja vam više ne donose ništa korisno ili koja su vam na teret. Otvorite se za nove stvari, nove suradnje ili potražite novi posao ako ne volite stari. Za Rakove koji su poduzetnici otvaraju se sjajne nove prilike i mogućnosti suradnje, ali budite oprezni pri odabiru dobavljača, kupaca itd. Do 19. travnja 2020. godine Sunce boravi u vašoj 10. kući (karijera, društveno – profesionalan ugled) i pomaže vam da se istaknete. Čak iako konkurenciju smatrate dosta teškom, čekaju vas iznenađenja krajem mjeseca i neočekivana rješenja. Mogli bi dobiti podršku i pomoć investitora ili jednostavno prijatelja. Ako ste u novčanim problemima, poslušajte savjet iskusnijih osoba. Možda vas poslovni partner, voljena osoba ili netko iz vašeg okruženja može inspirirati i pomoći vam da realnije sagledate mogućnosti. Situacija dobro izgleda, ali savjetujemo da se prvo riješite dugova, a zatim krenete u nove investicije. Nakon 25. travnja očekujte ugodna iznenađenja i dobit. Iskoristite to mudro!
Zdravlje i moral

Ako imate bilo kakvih zdravstvenih poteškoća, trebali bi posjetiti liječnika. Pokušajte dublje razmisliti o problemima koje imate. Ovo je dobar period za oporavak i obitelj će vam biti glavna podrška. Ako krajem mjeseca primite uznemirujuće vijesti, nemojte se bojati, jer ćete primiti i pozitivne vijesti i rješenja za vaš problem.
Savjet

Povoljan je period za timski rad i grupne projekte. Uključite se!

Izvor: Tarot-horoskop.com
Comments are closed.
Secured By miniOrange