VAGA – mjesečni horoskop

VAGA – horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Travanj 2020. godine emotivno je uzburkan mjesec, čak do te mjere da bi istovremeno mogli doživjeti ubrzan slijed događaja i lom istovremeno. U vašoj kući ljubavi nalaze se Mars i Saturn. Savjetujemo da ne žurite s donošenjem odluka u ljubavnom životu, bilo da ste u braku, u vezi ili slobodni. Iskoristite tranzit Marsa i Saturna i smislite dobar plan kako bi nanovo osvojili srce voljene osobe ili osnažili vezu. Ono što sada izgradite bit će dugotrajno i donijeti će vam puno radosti. Neki od vas otkriti će zadovoljstvo u odnosu koji je zreliji i vaša veza sada može prerasti u nešto ozbiljnije. Novije veze (iako ste tek ušli u vezu) postat će mirnije, ozbiljnije i mogu voditi prema bračnim vodama. Čak će i neobuzdane Vage početi cijeniti mirnije i ozbiljnije odnose i osobe koje su zrelijeg razmišljanja i uz koje osjećaju stabilnost, te će razmišljati o tome da se skrase. Uživat ćete s voljenom osobom u aktivnom društvenom životu. Ako ste slobodni, aktivan društveni život i druženje s prijateljima donose priliku za novo, posebno, ljubavno poznanstvo.
Posao i novac

Prisustvo Marsa i Saturna u vašoj 5. kući potiču vašu kreativnost i pokazivanje vaših vještina na praktičan način zbog čega ćete biti u prednosti na poslu. Imat ćete tu sreću da nađete suradnike koji su, kao i vi, inovativni i dovoljno hrabri da svoje ideje pokušaju realizirati. Uz takvu priliku posao mora doživjeti napredak i procvat. Zadnja dekada posebno je povoljna za zajedničke planove i ideje, a rezultati će vas oduševiti. Ako dokažete da ste dobar timski igrač i važna karika, puno lakše ćete se istaknuti nego ako djelujete samostalno. Konjunkcija Jupitera i Plutona 4. travnja 2020. godine donosi novu fazu u vašem profesionalnom životu. Moći ćete izgraditi temelje za nove obećavajuće projekte. Neki će pokrenuti vlastiti posao. Neki će imati priliku da ulože u nekretnine ili da ostvare dobit kroz poslove s nekretninama. Neki će primiti materijalnu pomoć od obitelji za kupovinu stana ili kuće ili za uređenje doma. Prijatelji vam mogu dati dobre ideje ili ponuditi posao ili predložiti zajedničku investiciju.

Zdravlje i moral

Prve dvije dekade travnja 2020. godine bit će zamorne i isprepletene stresnim događajima i emotivnim previranjima, ali unatoč tome, imat ćete priliku da stanete čvrsto s obje noge na tlo. Osjećat ćete se opterećeno zbog nekih moralnih obaveza prema članovima obitelji ili općenito zbog previše obaveza. Nemojte se povlačiti u osamu, izađite s prijateljima i dajte im priliku da vas razvesele. S druge strane, ne bi štetilo da uvedete opuštajuće rituale samo za sebe, da odete na masažu ili na mjesta koja vas ispunjavaju osjećajem mira i opuštaju vas.
Savjet

Iskoristite planetarne tranzite kako bi oprostili kome trebate i razriješili obiteljska pitanja i iscijelili dušu!

Izvor: Tarot-horoskop.com
Comments are closed.
Secured By miniOrange