HOROSKOP LAV 2020.

Očekuju vas nove prilike i različite mogućnosti. Imat ćete jako puno energije i bit vrlo izdržljivi kroz čitavu godinu a vaši će pothvati ići prema planu i bez posebnih poteškoća. Bit ćete isto tako i efikasni te stajati čvrsto nogama na zemlji. Bit ćete jako blizu realizaciji svojih ambicija i dostizanju ideala. Ipak, vaša će emotivna strana izaći na površinu češće nego do sad i mogla bi uzrokovati povremene poteškoće u odnosu sa okolinom. Većina će vas 2020. provesti u centru pozornosti a ovo vam je jedan od najboljih kreativnih perioda do sad. Prilagodite svoj život okolini i trendovima kako bi ostvarili svoje težnje.


LJUBAV I BRAK

Očekuju vas promjene i preokreti. Pripremite se na to da ćete se morati nositi sa nekoliko većih dešavanja, teško da ćete na njih biti spremni stoga se za početak pritajite i držitesamo onog što je sigurno da bi kasnije popravili situaciju ili što jednostavnije nastavili dalje. U pozadini svega zapravo će se kriti vaša pozitivna promjena stava prema ljubavi i međuljudskim odnosima. Ova je godina idealna za detaljnije istraživanje voljene osobe i za razumijevanje njegovih/njenih želja, ciljeva i potreba. Nemojte sebe nikad stavljati u prvi plan jer bi vam jedino to moglo pokvariti ljubavne planove. Stvari rješavajte jednu po jednu, nikako nemojte stvari zahtijevati već radije samo predlažite a sve to činite jednim sporijim tempom. Oni od vas koji još uvijek čekaju ljubavna uzbuđenja mogu u zadnjoj četvrtini godine očekivati intenzivne i romantične susrete sa pregršt strasti.
KARIJERA

2020. godine ćete se puno bolje koncentrirati i tako ostvariti znatno bolje rezultate nego do sad. Iako ćete imati dosta privatnih obaveza, bez problema ćete pronaći balans između njih i posla. Kroz godinu će vas pratiti visoke razine energije i bit ćete prilično aktivni. Većina će vas ostvariti značajan napredak i napraviti bitan korak u daljnjem razvoju karijere. Količina posla kojim ćete se baviti bit će doista impresivna a to će vam osigurati dobre odnose sa nadređenima kao i odličnu suradnju sa kolegama. Bez obzira na to što će vam drugi stalno dodijeljivati nove zadatke, nastupajte proaktivno i sami sebi odredite nove granice, jedino ćete tako otkriti prave sebe i ostvariti ciljeve koje prije niste mogli ni zamisliti. Budite samo oprezni kako se ne bi suprotstavljali nadređenima. Druga će polovina godine biti posebno uspješna.

FINANCIJE

Kada su u pitanju financije i novac, u 2020. ćete biti skloni prilagoditi se, sve iz želje za štednjom. Unatoč tome, planete sugeriraju dosta troškova od kojih neki neće biti planirani, nužni niti potrebni. Novac će vam odlaziti iz ruke bez nekog posebnog truda i zato je iznimno bitno odmah u siječnju isplanirati troškove i definirati budžet. Sredinom godine možete očekivati povećanje prihoda. Kod nekih će ono doći spletom okolnosti, dok će kod drugih novac stići kroz nasljedstvo. Za sve ostale, neće biti faktora sreće nego će za dodatnu zaradu ili povišicu biti potrebni marljiv rad i predanost koji će se ionako od vas zahtijevati a na vama ostaje u kojoj ćete mjeri i koje od tih zahtjeva ispuniti. Ukratko, možete poboljšati financijsku situaciju ali se nemojte nadati posebno velikim uspjesima.

ZDRAVLJE

2020. će vas godina gurnuti do vaših granica – mentalnih ali i fizičkih. Dajte sve od sebe kako bi umanjili razine stresa i svakodnevne napore sveli na razumnu razinu. Prehrana će biti vrlo bitna kao i fizičke aktivnosti, sjedilački način života vam neće nikako odgovarati. Budite oprezni kako ne bi previše uživali u različitim porocima jer bi vas upravo oni mogli dovesti do ozbiljnijih zdravstvenih problema kroz čitavu godinu. Od sredine godine ćete se osjećati zdravo i biti dobro raspoloženi a upravo je to period kad bi se trebali držati balansiranogrežima prehrane kako ne bi nakupili višak kilograma. Bez obzira na obaveze i poslove kojih će ove godine biti više nego prethodnih, zadnju ćete četvrtinu godine biti spremni prihvatiti izazove i neće vam nedostajati energije. Obavezno povremeno uzmite slobodan dan, odmorite se i opustite.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Planete će se u 2020. posložiti tako da će na polju obitelji, doma i stanovanja biti prilično uspona i padova. Mnogi će se tako udaljiti od svoje obitelji, bit će vam se teško poistovijetiti sa njihovim stavovima i planovima a u pojedinim trenucima nećete imati volje ni za saslušati ih. Obiteljski će život prilično patiti ako nećete biti spremni na povremene kompromise. Isto tako, da bi obiteljski odnosi ostali stabilni a obiteljske financije netaknute, morat ćete se ozbiljnije žrtvovati. Bit će nepredviđenih situacija i problema a kada do njih dođe prvenstveno se usmjerite potrazi za načinima na koje ih možete riješiti što pozitivnije ali ne nužno i brže. Sredina godine donosi vam nove brige koje će kod mnogih izazvati anksioznost ali bez potrebe jer će dobrota i komunikacija biti dovoljne za raščišćavanje situacije. Muškim pripadnicima znaka kraj godine donosi radikalnu promjenu.

Mjesečni horoskop za 2020.

Siječanj 2020. –  Budite spremni nositi se sa različitim preprekama i smetnjama u radu. Imat ćete ispravan i pozitivan stav ali ovaj mjesec nije povoljan za započinjanje većih poslovnih pothvata.

Veljača 2020. – Otkrit ćete nekoliko životnih misterija što će vam dati osjećaj moći. Oni koji će se usmjeriti financijama trebali bi znati da prva polovina mjeseca ne donosi uspjeh. Sagledajte širu sliku.

Ožujak 2020. – Bit ćete vrlo emotivni pa tako skloni nevoljama. Imat ćete i previše energije koju trebate usmjeriti poslu i ključnim životnim ciljevima a ne zabavi i različitim druženjima.

Travanj 2020. – Odličan mjesec u kojem vas očekuje i romantika. Motivirat ćete mnoge ali pokušajte biti što jasniji prilikom komunikacije i nemojte druge osuđivati.

Svibanj 2020. – Razmišljat ćete konstruktivno što će mnoge motivirati i dovesti do razmišljanja o većim životnim promjenama i novim ciljevima. Držite se svoje vizije.

Lipanj 2020. – Posvetite se boljoj organizaciji svog poslovnog i privatnog života. Sredina vam mjeseca donosi ljubav i odlične međuljudske odnose. Zračit ćete pozitivnom energijom i ostvariti bitan cilj.

Srpanj 2020.  – Odmah zgrabite prilike koje vam se nude kako se ne bi doveli u situaciju da kasnije za njima trčite. Budite otvorenog uma, liberalni i pozitivni.

Kolovoz 2020. – Imat ćete jako bujnu maštu i teško se nositi sa onim što je praktično i konkretno. Motivirat ćete ljude iz okoline i rješavati tuđe probleme što će vam osigurati nove saveznike.

Rujan – Naglasak će biti na ljubavi i romantici. Očekuju vas brojni zabavni trenuci ali nemojte ni u čemu pretjerivati. U trenucima nesigurnosti okrenite se meditaciji ili otiđite na kraće putovanje.

Listopad 2020. – Vrlo miran mjesec u kojem ćete se osjećati ugodno. Poradite na rješavanju nesuglasica sa kolegama, suradnicima i nadređenima da bi mogli u potpunosti ostvariti svoj potencijal.
Studeni 2020. – Očekuje vas veći poslovni ili akademski uspjeh a neće vam nedostajati ni ljubavi i romantike. Nemojte stavljati naglasak na ego i ponos, kompromis će u pojedinim trenucima biti ključan.

Prosinac 2020. – Očekuje vas poneka briga kao i trenuci anksioznosti ali će sve to nestati ako se prepustite dobrim odnosima sa okolinom. Od vas će se tražiti suosjećanje. Nemojte nastupati agresivno.


SAVJET

Da bi ostvarili svoje životne ciljeve, barem neke od njih, morat ćete ove godine staviti naglasak na strpljenje ali i proučavanje ljudi i situacija. Nužni će biti i osjećaj odgovornosti te samodisciplina. Nemojte ni u čemu pretjerivati, uvijek budite spremni na kompromis.


Izvor: Tarot-horoskop.com

Comments are closed.
Secured By miniOrange