HOROSKOP BLIZANCI 2020.

blizanci godišnji horoskop 2018

2020. godina bit će prepuna različitih aktivnosti. Bit ćete motivirani, sretni i spremni na sve a to će vam osigurati podršku drugih ali i dobru atmosferu. Rodit će se nove nade i nove ideje o tome kako možete unaprijediti vlastiti život. Ovo je dobra godina za začiniti svoj život inovativnim idejama i projektima, posebno ako vas rutina sve više smeta. Bit će trenutaka koji će vas prisiliti na to da izađete iz svoje zone sigurnosti a ako nastupite sa čvrstim stavom, možete svaku situaciju preokrenuti u svoju korist. Uložite nešto više vremena i truda u odnose sa prijateljima. Novim se situacijama prilagodite umjesto da se odupirete i žalite drugima. Bit će i trenutaka kad ćete morati pristati na kompromis.

LJUBAV I BRAK

Godina pred nama donosi vam sreću i intenzivan ljubavni život. Odmah ćete početkom 2020. riješiti sve repove prošlost i konačno moći disati punim plućima. Prva polovina godine doduše donosi turbulencije pa će tu biti različitih nevolja i trzavica koje možete riješiti samo ako skupite hrabrosti i ništa ne odgađate stoga rješavajte stvari u hodu. Sredinom će godine neki od vas biti odvojeni od voljene osobe, vjerojatno zbog posla, a tad ćete imati snažnu potrebu za time da ste voljeni.Bit ćete vrlo emotivni i senzualni a budite oprezni kako se ne bi upustili u novu ljubavnu avanturu koja ne može završiti dobro. Sredina vam godine donosi frustracije ali se u pozadini njih krije potreba za boljom kontrolom vlastitih emocija i raspoloženja. Uspjeh će vas pratiti od onog trenutka kad naučite to kontrolirati. Oni od vas koji su u braku ili duljoj vezi mogu očekivati pozitivna dešavanja, potporu i sreću iako će biti trenutaka kad neće u potpunosti razumjeti drugu stranu. Kako će godina odmicati, tako ćete biti sve sretniji.

KARIJERA

Prevladat će osjećaj stabilnosti i sigurnosti. Bit ćete sposobni procijeniti svoju situaciju i dosadašnju karijeru pa ćete tako shvatiti koje su promjene potrebne da bi otišli korak dalje. 2020. godina je idealna za promjene posla ili za zatražiti premještaj. Ukoliko želite napredovanje a nekako vam godinama izmiče, razmislite o tome da uložite još više truda i vremena u ono što radite. Sredina godine garantira usluge, promaknuća i dobre poslovne odnose a do tada trebate učvrstiti svoje temelje. Očekuju vas brojna nova poznanstva i poveznice koje će ostati a koje vam mogu pomoći promijeniti karijeru. Oni od vas koji imaju vlastito poduzeće mogu očekivati profitabilnu godinu koja će biti obilježena većim suradnjama i ozbiljnijim poslovnim partnerima i/ili klijentima.

FINANCIJE

2020. godina, barem njen početak, nije baš idealna za financije i novac. Možete očekivati priličan broj turbulentnih perioda koje najbrže i najuspješnije možete prebroditi ako ostanete svjesni svojih mogućnosti i ako stojite nogama čvrsto na zemlji. Možda će ovo zvučati čudno ali u prvoj će vam polovini godine pesimizam biti najbolji saveznik jer će vas držati podalje riskantnih kupnji i investicija. Suzdržite se od trošenja novca na zabavu i užitak jer bi na kraju mogli završiti jedino sa osjećajem krivnje. Druga polovina godine garantira malo bolju situaciju. Svojim ćete trudom i prednošću poboljšati financijsku situaciju što će vam donijeti pozitivan stav prema budućnosti. Nemojte tu stati nego pokušajte pronaći nove načine zarade a ako vam netko ponudi honorarni posao, nemojte odbijati. Savjetujemo da date sve od sebe kako bi kroz godinu barem nešto novca stavili sa strane za sve one nepredviđene troškove kojih će biti više nego prethodnih godina.ZDRAVLJE

U 2020. ćete godini konačno malo usporiti svoj životni tempo. Očekuje vas veći broj trenutaka u kojima će vam energija drastično splasnuti a možete očekivati i transformaciju svog fizičkog i mentalnog zdravlja. Ove ćete godine ojačati. Iako će život imati svojih uspona i padova, ne smijete dozvoliti da vas situacije izbace iz takta i da vama prevlada stres. Nemojte ništa primati previše srcu jer bi se moglo odraziti negativno na vaše zdravstveno stanje. Budite oprezni i po pitanju preuzimanja novih obaveza, koliko god tome bili skloni imajte na umu da je najbitnije da imate dovoljno vremena za sebe i ono što vas veseli. Fizičko ćete stanje ojačati kroz tjelovježbu a ova je godina idealna za riješiti se loših navika i poroka.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Kako će godina odmicati, tako ćete se sve više fokusirati na sebe i svoje ciljeve a time se u neku ruku i odmaknuti od obitelji i najbližih. Nije loše to što ćete sebe staviti na prvo mjesto ali budite oprezni jer će vas sve ono materijalno dovesti u različita iskušenja. Zbog nekih bi odluka mogli izgubiti dobar odnos sa dragim osobama. Bit će dosta distrakcija zbog kojih ćete kod kuće provoditi manje vremena nego inače a ukućani bi vam to mogli spočitavati i nehotice vas u razgovorima uvrijediti ili podcijeniti. Budite tu za najbliže, posebno u trenucima kad znate da ste im najpotrebniji. Naučit ćete neke stvari na teži način ali nemojte dozvoliti da vam negativnost dugoročno pokvari privatne odnose.


Mjesečni horoskop za 2020.

Siječanj 2020. –  Malo usporite tempo i pokušajte se povući, barem u prvoj polovini mjeseca. Druga polovina donosi vam više samopouzdanja ali i dobre vanjske okolnosti. Bit ćete intelektualno vrlo jaki.

Veljača 2020. – Iznimno dobar mjesec. Osjećat ćete se ugodno i generalno biti sretni. Moguće su promjene okruženja ali pozitivne. U nekim ćete trenucima biti nestrpljivi a tad pripazite na svoje riječi.

Ožujak 2020. – Bit ćete se skloni nametnuti drugima pa ćete tako u nekim situacijama nastupati previše agresivno. Držite svoje emocije i reakcije pod kontrolom, budite praktični.

Travanj 2020. – Početak mjeseca donosi dobre vijesti i mir ali već njegova sredina garantira nova uzbuđenja i snažne emocije. Bit ćete posebno usmjereni stjecanju novih znanja. Nemojte ni u čemu pretjerivati.

Svibanj 2020. – Muški će pripadnici znaka staviti naglasak na strast i emocije. Općenito će mjesec svima biti obilježen snažnom željom za flertom, užitkom i porocima. Usmjerite emocije pozitivnim stvarima.
Lipanj 2020. – Sunce će se nalaziti u vašem znaku pa ćete imati jako puno energije i dati od sebe ono najbolje. Mjesec je idealan za nove poslovne projekte i dogovore. Pripazite na kućni budžet..

Srpanj 2020.  – Stajat ćete čvrsto nogama na zemlji, barem kada su u pitanju poslovni pregovori, stoga se usmjerite ostvarenju ciljeva. Netko će testirati vašu vjeru u sebe, budite oprezni.

Kolovoz 2020. – Očekujte brige i zbunjenost, situacije će se mijenjati jako brzo i više ćete puta ostati bez teksta. Klonite se većih odluka i nemojte se prepuštati sanjarenju.

Rujan – Budite oprezni po pitanju međuljudskih odnosa jer su moguće različite rasprave i nesporazumi. Nemojte biti tvrdoglavi ali se isto tako nemojte nikome pokoravati.

Listopad 2020. – Obratite pozornost na okolinu i sve što se oko vas događa kako bi na vrijeme uočili dobru priliku. Ako osjetite da ste impulzivni, usporite tempo i okrenite se osobi od povjerenja.

Studeni 2020. – Povoljan period u kojem možete ostvariti puno, uz uvjet da ste dobro organizirani. Klonite se distrakcija i nemojte zbog nove ljubavi zanemarivati sve ostalo.

Prosinac 2020. – Merkur će se nalaziti u opoziciji sa Suncem što će vam donijeti različite probleme. Imat ćete pregršt novih ponuda, budite oprezni kako ne bi na sebe preuzeli previše odgovornosti.


SAVJET

Situacije ćete moći preokrenuti u vlastitu korist i ostvariti veći uspjeh samo ako kroz čitavu godinu idete jednim sporijim tempom. Svoju energiju uvijek usmjerite onom što u datom trenutku smatrate najbitnijim. Moćni će vam saveznici biti strpljenje i izdržljivost.


Izvor: Tarot-horoskop.com

Comments are closed.
Secured By miniOrange