DJEVICA – mjesečni horoskop

DJEVICA – horoskop svibanj 2020.

ljubav i veze

Svjesni ste situacije i misli su jasne tijekom Sunce – Merkur konjunkcije 4. svibnja 2020. godine. Ova konjunkcija pomaže vam da donesete važne dugoročne odluke u ljubavnom životu. Važno je da sada zađete u samu srž stvari, jer vaši potencijalni dojmovi neke situacije nisu uvijek realni. Vaš vladar Merkur povezuje se s Blizancima, drugim znakom kojim vlada (11. svibnja) i ta udvostručena mentalna energija može uistinu pomoći vašem ljubavnom životu. Iskoristite ovo vrijeme dobre logike kako bi donijeli racionalne odluke, glavom a ne srcem. Neki mogu reći da vam nije stalo, ali vi se koncentrirate na iskrenost i na činjenice. Sunce ulazi u Blizance 20. svibnja. Tada ćete otvoriti svoj um i istražiti sve opcije. Ako ste slobodni, izađite iz rutine i uputite se na mjesta na koja inače ne odlazite, jer tamo ćete upoznati nove, zanimljive osobe. Ako ste u dugoj vezi ili braku, zajedno sa partnerom, naučit ćete i spoznati nešto novo što će otvoriti nove mogućnosti za oboje. Merkur ulazi u Raka 28. svibnja i šalje zbunjujuće signale nekome do koga vam je stalo. Ni vama samima nije jasno zašto ste jedne minute jako raspoloženi a druge minute neraspoloženi, a zamislite kako je tek toj osobi.
Posao i novac

Merkur, vladar Djevice, je u Biku i u prvi plan donosi zakonska pitanja, kontakte s inozemstvom i putovanja. Istraživat ćete nova područja, doznati nove informacije i otkriti nove prilike za širenje horizonta kada Sunce susretne Merkura, 4. svibnja 2020. godine i tri dana kasnije, kada je pun Mjesec u Škorpionu. Mogli bi razmišljati o višem obrazovanju, putovanjima, selidbi, ali prvo ćete morati počistiti svoj životni prostor i ponovno zamisliti cijeli svoj život i ciljeve u budućnosti. Retrogradan Saturn u Vodenjaku 10. svibnja donosi promjene planova. Projekti će stagnirati ili ćete ih morati staviti u drugi plan kako bi ostavili mjesta za širenje nove vizije. Retrogradan Saturn vraća se 1. lipnja 2020. godine u Jarca. Bit će to prilika da restrukturirate svoj život, posao, raspored i odgodite obaveze kako bi imali vremena za ono što najviše zahtjeva vašu pažnju. Merkur ulazi u vaše polje posla 11. svibnja i prati ga retrogradna Venera, koja dan kasnije ulazi u isto polje. To se odnosi na vašu karijeru, profesionalna pitanja, ambicije i društveni ugled. Idealno je vrijeme da poradite na svom imidžu. Možda ćete razmišljati o promjeni karijere ili posla. Imat ćete više prilika nego što ste mogli pomisliti. Ali, što vi točno želite? Vrijeme je da redefinirate svoje ciljeve. Što za vas znači uspjeh? Retrogradan Jupiter zove vas 14. svibnja da istražite svoju kreativnost i otkrijete u čemu najviše uživate i u čemu ste najstrastveniji. Mlad Mjesec u Blizancima 22. svibnja označava ulazak u novi profesionalan ciklus.
Zdravlje i moral

Tijekom svibnja 2020. godine bit ćete dodatno organizirani, ali nemojte prelaziti granice. Svako pretjerivanje donosi posljedice i odražava se na vaše zdravlje.
Savjet

Posadite cvijet. Izrecite namjeru koja podržava napredak na osobnom planu. Neka cvijet bude podsjetnik onog što prizivate u svoj život.

Izvor: Tarot-horoskop.com

Comments are closed.
Secured By miniOrange