HOROSKOP RIBE 2020.

ribe godišnji horoskop 2018

U vaš će se život ove godine vratiti mir i harmonija. Godina će započeti sa potpuno novim ciklusom u vašem životu pa ćete tako donijeti velike i ozbiljne odluke o tome tko i što ostaje u vašem životu odnosno koga i čega ćete se konačno riješiti. Nestat će svi oni trenuci boli i patnje koji su vas pratili kroz život pa tako možemo reći da je pred vama jedna potpuno opuštena godina. Prevladat će ljubav a naglasak će biti na vašem osjećaju slobode i samostalnosti. 2020. godina je idealan period za ojačanje privatnih ali i poslovnih odnosa.

LJUBAV I BRAK

2020. godina donosi vam miran i staložen ljubavni život unatoč činjenici da je poslijednjih nekoliko godina bilo obilježeno različitim turbulencijama. Tek ćete sad steći bolji dojam o tome što voljena osoba treba i želi što će vam pomoći da se prilagodite i dovedete odnos na jednu bolju razinu. Oprostite i zaboravite krilatica je koje se trebate držati u trenucima nesigurnosti. Oni od vas koji su slobodni ove će godine upoznati novu osobu sa kojom će ostvariti harmoničan odnos. Vaš vladar Mars osigurat će vam strast koje bi u nekim trenucima moglo biti i previše. Jupiter će vam pomoći izbalansirati svoje emocije a onima koji su u braku ili duljoj vezi savjetujemo da komuniciraju što otvorenije kako bi izbjegli probleme. Mnogi će pripadnici znaka biti spremni za brak ili prinovu. Budite pozitivni i ostanite kakvi jeste.

KARIJERA

Muški će pripadnici znaka ove godine doživjeti različite preokrete i promjene karijere a svi će Ovnovi većinu vremena imati dojam kako stalno prolaze kroz rutinu iako će zapravo promjene već od sredine godine biti posvuda ali će one biti suptilnije. Ne trebate očekivati negativnosti, situacija će biti pozitivna a neki će od vas promijeniti svoju karijeru tako što će kroz godinu upisati različite tečajeve ili nastaviti obrazovanje. Motivacije vam neće nedostajati a rijetko će tko oklijevati prilikom donošenja značajnijih odluka. U poslu ćete pokazati svoj karakter i dokazati koliko ste sposobni. Najbitnije je da imate dovoljno samopouzdanja i da se ne bojite pokazati hrabrost. Moguće su povremene nevolje i manji problemi na radnom mjestu ali ništa što bi vas trebalo jače uznemiriti. Prihvatite svoje kolege i nadređene onakve kakvi oni jesu, nemojte nikoga vrijeđati niti poniziti i sigurno ćete ostvariti uspjeh.

FINANCIJE

Konačno ćete osjetiti financijsko olakšanje. U 2020. godini ne trebate očekivati padove niti veće neuspjehe. Pratit će vas sreća, blagostanje i uspjesi. U jednom će vas trenutku očekivati veći novčani priljev a tada je bitno da ostanete čvrsto nogama na zemlji i da što više tog novca stavite sa strane. To bi se trebalo dogoditi sredinom godine pa pokušajte do tada isplanirati različite investicije, budite svjesni troškova te prije svega podmirite dugovanja ili izvršite veće kupnje. Oni od vas koji su čekali pravo vrijeme za pokretanje vlastitog posla mogu biti sretni jer je godina idealna za otvaranje vlastitog poduzeća. Uspjeh će doći prije nego planirate a sa njim i potreba da istaknete svoja materijalna postignuća što bi moglo izazvati ljubomoru drugih. Nemojte taj novac olako trošiti niti se previše njime hvaliti a barem dio investirajte u nešto humanitarno ili korisno društvenoj zajednici.ZDRAVLJE

2020. godina donosi vam puno različitih dešavanja na zdravstvenom polju. Bit će tu uspona i padova energije a vaše će fizičko zdravlje jako puno ovisiti o emotivnom stanju. Kroz čitavu ćete godinu imati jedan neustrašiv pristup životu i reagirati impulzivno što će vas energetski dosta iscrpiti a ako ikako možete, pokušajte u različitim situacijama ostati smireni, hladni i pribrani. Držite se podalje konfliktnih osoba i kompliciranih situacija koje bi vas mogle uznemiriti. U prvoj ćete polovini godine biti vrlo aktivni i bit će vam potrebno pregršt energije dok ćete u drugoj polovini morati smanjiti svoje aktivnosti jer će vas pratiti manje zdravstvene poteškoće. Budite svjesni nezdravih navika koje imate te u tom periodu izbjegavajte brzu hranu i onu koja deblja. Općenito dajte sve od sebe kako bi izbjegli stres i napetost.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

U 2020. godini možete očekivati trzavice na obiteljskom polju. To neće biti ništa drugačije od onoga do sada ali ćete biti puno više skloni osuđivati druge na temelju nedovoljno ili niti malo informacija. Budite oprezni, posebno jer ćete pod utjecajem Marsa biti vrlo impulzivni i skloni se nametati što može samo pogoršati razne situacije i odnose. Savjetujemo da se pritajite i budete pasivni ukoliko imate potrebu ove godine spasiti pojedini odnos. Nemojte biti previše temperamentni jer će ljudi to tumačiti kao umišljenost ili nezrelost. U trenucima kad ćete osjećati nemir zbog životnih okolnosti, napravite korak unazad i pokušajte se opustiti.


Mjesečni horoskop za 2020.

Siječanj 2020. –  U prvoj polovini mjeseca prihvatite sve nove aktivnosti a u drugoj se fokusirajte na prikupljanje potrebnih resursa. Prikupite energiju potrebnu za nove poduhvate.

Veljača 2020. – Neće biti nikakvih posebnih dešavanja pa bi se mnogi mogli ulijeniti. Poradite na odnosima sa drugima. Steći ćete prednost u odnosu na blisku osobu što će izazvati ljubomoru i trzavice.

Ožujak 2020. – Odličan mjesec u kojem,pod utjecajem Marsa, možete ostvariti puno toga pa se posvetite poslu i to projektima koji predstavljaju izazove i nešto potpuno drugačije od onog što ste radili do sada.

Travanj 2020. – Sunce će biti u vašem znaku pa vam neće nedostajati energije. Bit ćete vrlo prizemljeni i stabilni na svim životnim poljima. Pomoći će vam stariji i osobe od autoriteta. Ljubav će cvjetati.

Svibanj 2020. – Intenzivan period u kojem će svi potisnuti problemi isplivati na površinu. Nemojte dozvoliti da vama prevladaju emocije jer će okolina biti sklona agresivnim potezima i podvalama.

Lipanj 2020. – Imat ćete pregršt pozitivne energije koju ćete prenositi na druge. Motivacije vam neće nedostajati a reagirati ćete jako brzo što neće uvijek bitinajbolje. Vježbajte strpljenje.
Srpanj 2020.  – Bit ćete jako samouvjereni i entuzijastični. Neće biti onoga sa čime se nećete moći baviti ili nositi. U prilog vam idu različiti partnerski odnosi te suradnja sa drugima. Istaknite svoje vještine.

Kolovoz 2020. – Puno će situacija ali i osoba od vas zahtijevati strpljenje. Pritajite se i pokušajte se opustiti. Ovo nije povoljan period za nove poslove i isticanje svojih ambicija. Bit ćete prilično zbunjeni.

Rujan – Iako će se Sunce nalaziti suprotno od vašeg znaka, imat ćete dovoljno energije a najbolje bi je bilo usmjeriti stjecanju novih znanja. Poradite na komunikacijskim vještinama.

Listopad 2020. – Očekujte različite distrakcije i pregršt različitih stresnih aktivnosti. Nećete imati dovoljno vremena za sve što će stvoriti nervozu i zbunjenost. Okrenite se sebi da bi pronašli motivaciju.

Studeni 2020. – Konačno period za odahnuti. Neće biti novih dešavanja pa možete slobodno nastaviti sa rutinskim aktivnostima. Vlastite bi vas želje mogle navesti na pogrešan put, budite oprezni.

Prosinac 2020. – Bit ćete praktični i puni samopouzdanja pa pokušajte staviti pod kontrolu svoj poslovni i privatni život. Prilagodite se ljudima i situacijama te pomozite drugima ako vidite da nešto ne mogu.


SAVJET

Kad pomislite da ste na prekretnici, umjesto da reagirate impulzivno, o svom slijedećem potezu razmislite u miru i tišini. Ako ste spremni uložiti nešto više truda, možete kroz godinu ostvariti bitan cilj.


Izvor: Tarot-horoskop.com

Comments are closed.
Secured By miniOrange