Home Život u dvoje Savjeti Tri stava koja morate prihvatiti kod muškaraca

Tri stava koja morate prihvatiti kod muškaraca

Tri stava koja morate prihvatiti kod muškaraca

Koliko su muškarci i žene slični, toliko su zapravo i različiti. Muškarci i žene imaju totalno različite poglede na svijet i to je činjenica koju i jedna i druga strana treba usvojiti. Iz tog razloga dobro je znati koje su to top stvari u kojima se razlikuju.

Kako biste shvatili svog partnera, potrebno je znati kakav je on tip osobe i što mu je u životu prioritet a što ne. No, svi muškarci imaju i nekoliko sličnih osobina koje žene moraju prihvatiti i pomiriti se s njima. U nastavku pročitajte što to bitno razlikuje muškarce od žena:

Muškarci nisu skloni obraćati pažnju
Žene smatraju da muškarci ipak obraćaju barem imalo pažnje, ali to nažalost nije slučaj. Nova frizura, haljina, boja sjenila, i druge sitnice muškarci jako ili gotovo nikada ne primjećuju. Ipak, ako i primijete nešto i komentiraju to se njima čini kao njihov velik čin. Dakle, ako vas muškarac iznenadi sa buketom cvijeća (kojeg ste prije nekoliko dana spominjali) njima se to čini kao jako velika gesta i velik čin napravljen s njihove strane. Budući da je tome tako, takvi trenuci su zbilja rijetki jer se ‘velika djela’ ne čini često.

Muškarci biraju jednostavan put
Zasigurno vam je jasno da je to uobičajena osobina kada pričamo o muškarcima. Oni nikada neće odabrati put koji je kompliciran, nego će uvijek probleme rješavati što kraćim, bržim i jednostavnijim postupkom. Također muškarci će vrlo rijetko preuveličavati stvari jer im je cilj da jednostavne stvari riješe što brže. Kada smatraju da nešto nije kako bi trebalo biti tada će to najčešće iznijeti u direktnoj ili manje direktnoj poruci. Zbog toga se nemojte uvrijediti kada vam muškarac direktno ukaže na stvari koje ne valjaju.

Muškarci ne mogu čitati vaše misli
Za sada to još nije moguće, ali u budućnosti tko zna. S obzirom na to da rijetko obračaju pažnju na sitnice muškarcima trebate vaše želje i zahtjeve iskazati direktno bez okolišanja. Indirektne poruke kod muškaraca ne pale jer vole da je sve jednostavno i direktno izrečeno. Često se događa da se žene dure i ne žele muškarcima objasniti što im je, a muškarci nažalost nisu uvidjeli što ne valja ili gdje su pogriješili. Tako dolazi do bespotrebnih svađa, a sve je nastalo iz neiskazivanja direktno osjećaja ili problema.

Poanta cijele priče je da morate biti svjesni razlika između žena i muškarci i u skladu s njima djelovati. Možda s vremenom i razgovorom uspijete muškarce podići na višu razinu, na kojoj će razmišljati u skladu s vama, ali ako ne uspijete i to je ok. Pokušajte što direktnije iskazivati svoje osjećaje i prilikom zadavanja nekih uvjeta budite konkretni i jasni. Usvojite sve gore navedene savjete i neće biti problema u odnosima s muškarcima.

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange