Kreativne pozivnice za vjenčanje

Vjenčanje je za svaku osobu velik događaj u njenom životu. Nebitno da li ste muškarac ili žena vaš najvažniji dan želite provesti sa voljenim osobama u što boljim uvjetima.

Neki se parovi odlučuju za tradiocionalno vjenčanje, a neki vole eksperimentirati pa im padaju svakave ideje na pamet. Dojam orginalnosti možete postići i pozivnicama, uključujući malo maštovitosti i truda može se svašta napraviti.
U nastavku teksta navest ćemo nekoliko ideja kojima možete postići orginalne pozivnice:

1.

Potražite u u dućanima ili na internetu kakve sve vrste papira postoje pa se odlučite za neki neobičan papir. Ukoliko vjenčanje održavate van svog mjesta boravka možete otisnuti pozivnice na razglednicama tog kraja.

2. Pozivnice za vjenčanje se ne moraju sastojati samo od komada papira. Na pozivnice možete dodati komade suhog cvijeća ili neke tkanine. Može se biti jako maštovit kod ove radnje jer svašta može biti dodano na pozivnice.

3. Pozivnice za vjenčanje

ne moraju nužno izgledati kao komad kvadratnog papira koji se može preklapati. Pozivnice možete saviti u svitak ili ih možete složiti u tubu u koju možete dodati neko cvijeće ili nešto slično.

4. Danas je usmeno pozivanje izašlo iz mode, ali možete se odlučiti i za ovaj način pozivanja. Istina jest da trebate puno više vremena, ali ćete se podružiti malo s pozvanima na vaše vjenčanje i obnoviti dobre odnose s njima. Uz usmeni poziv trebate ostaviti i neki papirić na kojem će pisati podaci o datumu vjenčanja i mjestu održavanja.

5. Danas živimo u vremenu tehnologije kada se sve može preko interneta ili preko nekog drugog medija. Možete snimiti pozivnice za vjenčanje kamerom te je nasnimiti na CD i poslati je na kućne adrese. Također možete pozivnice poslati e-mailom ili nekim drugim suvremenim tehnološkim načinom.

Nadamo se da su vam se ovi savjeti svidjeli i da ćete iskoristiti neki od njih prilikom izrade pozivnica.

 

Autor: M. Ž.

Comments are closed.
Secured By miniOrange