Home Život u dvoje Kako znati da vas partner vara?!

Kako znati da vas partner vara?!

Kako znati da vas partner vara?!

 

Danas smo vam odlučili prezentirati nekoliko činjenica koje upučuju na to da vas muškarac vara, odnosno da ima nekog drugog. Dakako iste činjenice vrijede i za drugu stranu, odnosno za žene.

Nemate pristup njegovim stvarima
Ukoliko vam je muškarac zabranio korištenje nekih njegovih stvari to može upućivati na to da mu niste dovoljno bliski. Zabrana javljanja na telefon definitivno je znak da se u vezi događa nešto nepoželjno.

Telefoniranje iz kupaonice
Opće je poznata stvar da se prevaranti skrivaju kada žele obaviti neke telefonske pozive. Ovo pravilo vrijedi i u ljubavnoj vezi, a najčešće mjesto ‘skrivenog’ telefoniranja je kupaonica.

Kasni odlasci i dolasci
Ukoliko se vaš partner digne usred noći i pođe nekamo, to je znak da nešto radi tajnovito. Može biti više razloga tome, ali često se događa da je upravo to najčvršća činjenica koja upućuje na nevjeru.

Ne pokazuje vas
Ukoliko još uvijek niste upoznali njegovu/njezinu obitelj i prijatelje možete posumnjati na nevjeru. Nije tako rijetko da partneri skrivaju svoje partnere jer ne žele da se raspletu njihove ljubavne zavrzlame. Još jedna činjenica je situacija u kojoj vam partner zabrani da kontaktirate s prijateljima i obitelji.

Nemate uvid u njegov online život
Ukoliko vam partner zabrani da imate uvid u njegove privatne poruke i opčenito njegov društvani online život sjetite se da možda niste jedini. Društvene mreže danas su jako in i sve što jednom objavite gore ne može se izbrisati. Stoga, pazite da imate uvid u partnerove poruke i online život.

 

Autor: M. Ž.
Comments are closed.
Secured By miniOrange