Home Zavođenje Savjeti U kojim trenucima niste privlačni vašem partneru?

U kojim trenucima niste privlačni vašem partneru?

U kojim trenucima niste privlačni vašem partneru?

Dobro je znana stvar da nismo uvijek prekrasni i kvalitetno sređeni tako da smo ponekad manje a nekada više privlačni drugim osobama. Nedavno je provedeno istraživanje koje je pokazalo kada je netko manje a kada više privlačan.

Možda ste smatrali da ste najmanje privlačni ujutro kada se probudite ili kada ste pod utjecajem alkohola, ali tome ipak nije tako. Rezultati istraživanja pokazali su da smo drugim ljudima najmanje privlačni u trenucima kada smo pod stresom.
Dakle, u stresnim razdobljima i muškarci i žene nisu privlačni potencijalnim partnerima.

Dokazano je također da stres mijenja kompletnu sliku o vama, tako da vas drugi vide u negativnom svjetlu. Stres je također krivac i za manjak samopouzdanja, pa vam to uvelike smanjuje šanse za početak bilo kakvog odnosa ili veze.

Muškarci su osjetljiviji na stresno ponašanje žena, nego li je to kod žena. Oni izbjegavaju žene u širokom luku kada znaju da su žene pod stresom, a uvelike pada i interes za ženama u stresnom stanju.

Da rezimiramo, stres je glavni razlog za manju privlačnost partneru. Ako želite biti privlačniji, riješite se stresa i nabacite smiješak na lice.

 

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange