Home Ljubav Vole li muškarci loviti žene?! Top 5 mitova o muškarcima

Vole li muškarci loviti žene?! Top 5 mitova o muškarcima

Vole li muškarci loviti žene?! Top 5 mitova o muškarcima

Opće je poznata stvar da žene vole jako puno pričati. Prepričavanje romansi i razgovor u seksu i ljubavnim odnosima stvar su naše svakodnevice. Tako i priče o seksu i odnosima sa partnerom spadaju u kategoriju najpoželjnijih.

Često se iz takvih razgovora mogu donijeti razni pogrešni zaključci koji kasnije mogu utjecati na neke naše odluke. Žene, ali isto tako i muškarci imaju neke svoje principe i shvačanja suprotnog spola. Jedna od najčešćih predodžbi žena je da su jako brbljive i da nisu primjerene za težak fizički posao. S druge strane žene također donose neke zaključke o muškarcima koji moraju ali i ne moraju uvijek vrijediti.

Romansa.net danas vam donosi 5 njavečih mitova koji su usvojeni o pripadnicima jačeg spola. Dakako, da ti mitovi ponekad i vrijede, ali u pravilu su pogrešni i ne bismo se trebali na njih obazirati. Slijedi 5 njavečih mitova o muškarcima kada je ljubav u pitanju:

Muškarci vole “loviti” žene
Ovo je naprosto totalna neistina. Istina koja vrijedi je da muškarci vole biti hrabri i vole se prikazati u najboljem svijetlu, ali da vole lov za ženama to nije istina. Usvojeno je pravilo da bi muškarac trebao biti taj koji prvi prilazi dami, ali moramo naglasiti da on pri tome riskira da bude odbijen i posramljen. Činjenica koja bi u biti vrijedila je da “žene vole da ih se lovi”. Muškarci su zapravo u lošem položaju jer su oni prisiljeni biti ‘lovci’ iako im to u nekim trenucima i ne odgovara.

Muškarac ne može biti samo prijatelj
Ovo je stvar o kojoj se vode teške rasprave i o kojoj ćemo teško donijeti konačan i pošten sud. Ovaj mit žene su osvojile iz razloga jer se često muškarci prave super prijatelji samo kako bi dospjeli do kreveta. No, muško-ženska prijateljstva su moguća i uopće se ne mora javiti želja za seksom. Vjerovali ili ne na svijetu postoji jako puno muškaraca i ima također jako puno njih koji imaju neke ženske osobe s kojima ne bi stupili u intimno druženje jer jednostavno ne osjećaju takav poriv.

Više vole maštati nego djelovati konkretno
Istina jeste da muškarci vole zamišljati ženske osobe u uskim trapericama, majci sa dubokim dekolteom ili u nekim ultra pripijenim tajicama. Također muškarci vole zamišljati i žene u donjem rublju, samo u ručniku, tangicama, itd. Ali znadete li što muškarci najviše vole?! Najviše vole kada mogu skinuti tu svu silnu odjeću sa žena i kada mogu djelovati konkretno. Iz gore navedenih razloga jasno je vidljivo da mašta ipak gubi bitku sa realnošću.

Nemojte u krevet odmah, neće vas poštivati
Jedan od učestalijih mitova je također da ako se muškarac odmah nakon prvog spoja odvede u krevet neće imati poštovanja prema vama. Svaka osoba (čitaj muškarac) je drugačija i svaka će reagirati na svoj način. Neki će reagirati na način da neće imati poštovanja prema vam, ali večina muškaraca neće ipak tako reagirati. Prezentirajte se takvom kakva jeste, pokažite svoje slabe i dobre točke i ne bi trebalo biti problema. I još jedan savjet za kraj je da ne smijete prepustiti totalnu dominaciju muškarca odmah na prvom spoju ili ‘susretu u krevetu’.

Muškarci ne vole kada su žene dominantne i samouvjerene
U ovom slučaju istina jeste da muškarci ne vole pretjerano samostalne i moćne žene. No, kada malo bolje razmotrimo situaciju postoji dosta onih muškaraca koji vole upravo takve žene. Ovo je mit koji nećemo do kraja razjasniti, ali zaključak će biti da ima jako puno muškaraca koji se pale upravo na takve žene. Osborne, koji istražuje muško ženske odnose kaže: “Svijet se ipak promijenio. Muškarci, osobito oni ispod 40 godina, navikli su sretati se, upoznavati i družiti sa snažnim, samostalnim ženama. Mnogi muškarci preferiraju samo takve žene. Međutim, morate biti svjesni da će svaki muškarac koji ‘drži do sebe’ toj vezi itekako željeti pridonijeti svojim radom i imovinom. I želimo da nas naša odabranica smatra osobom koja se može pobrinuti za nju. No, to je više stvar našeg ega, a manje stvar toga da se osjećamo ugroženima pred snažnom, samopouzdanom ženom koja možda više zarađuje. Samopouzdan muškarac osjeća se ponosno na svoju jaku i samostalnu partnericu koja mu može parirati u svemu.”

 

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange