Home Keks Muškarci vole seks, ali ove rečenice nikako ne izgovarajte za vrijeme seksa

Muškarci vole seks, ali ove rečenice nikako ne izgovarajte za vrijeme seksa

Muškarci vole seks, ali ove rečenice nikako ne izgovarajte za vrijeme seksa

Svima je znano da su muškarci pravi ljubitelji seksa. Ipak, koliko vole seks, s druge strane toliko ne vole ‘neprimjerena pitanja i rečenice’ u krevetu. Sada ćemo nabrojiti nekoliko rečenica i pitanja koje muškarci mrze kada vode ljubav sa ženom:

Mislim da trebamo krečiti
Ovo je prvi ‘bizarni’ slučaj koji muškarca lako može odbiti od vođenja ljubavi. Ovom rečenicom pokazujete da se niste u potpunosti prepustili osjećajima i ljubavi već razmišljate o nećem trećem (u ovom slučaju o krečenju zidova).

Piški mi se
Slučaj broj dva također je neugodan i nepoželjan. Muškarac se taman spremio za akciju, a vi ga obavještavate da niste spremni. Nikako ne činiti!

Da li možeš to uraditi kako ja volim?!
Ovom rečenicom pokazujete da niste zadovoljni kako to muškarac čini i zahtijevate od njega da uradi na vaš način. Muškarac prilikom ove rečenice gubi samopouzdanje i krajnji rezultat će biti lošiji nego da je činio na svoj način.

Hoćeš li uskoro?
Taman se zagrijao, a vi već prekidate akciju. Potrudite se i probajte muškarcu dopustiti da doživi svoj vrhunac jer ćete na kraju oboje biti sretni i zadovoljni.

Što ti je ovo za madež?
Ima li goreg načina za prekinuti seks nego navesti partnera u strah? Tko se ne bi uspaničio kada biste mu rekli da ima neki madež? Obavite seks do kraja i tek onda obavijestite partnera o mogućim zdravstvenim problemima.

Imam li nekoliko kila viška?
Ovim pitanjem muškarac počinje razmišljati o što bezbolnijem odgovoru i istovremeno razmišlja kako ste izgledali prije. Na taj način njegova pažnja i koncentracija su izgubljeni što dakako nije dobro. Ovo je također vrijedno izbjegavati.

Reci da ti se sviđam
Nagovaranje partnera da vas hvali i nagrađuje komplimentima nije dobro. Sačekajte kraj seksa, odradite akciju kako treba i sigurno će vam uputiti neki kompliment. Ako ne, onda je vrijeme za reakciju.

Da li to dijete plače?! Molim te, skokni pogledati!
Ovo je možda rečenica koja najčešće udaljava parove koji imaju malu dječicu. Srećom, takva rečenica može djelovati pogubno za seks, ali donosi sreću jer mala dječica su baš slatka.

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange