Home Keks Doggy Style – super seks poza koja muškarce dovodi do ludila

Doggy Style – super seks poza koja muškarce dovodi do ludila

Doggy Style – super seks poza koja muškarce dovodi do ludila

Možda i nije bilo tolko teško pogoditi koja poza dovodi muškarce do vrhunca, ali neki su ipak mislili na neke druge poze. No, muškarci su velikom večinom odlučili da im je najdraža poza u seksu Doggy (Doggie) Style. Ženama se ta seks poza baš i ne sviđa previše, ali muškarci neizmjerno uživaju u njoj.

Doggy Style je poznata poza kao jedna od onih koje ne dovode žene do orgazma. Seks guru Jamye Waxman tvrdi upravo suprotno: “Iako doggie style nije poza koju povezujemo sa ženskim orgazmom, trebali bismo jer postoji mnogo načina na koji bi ona mogla biti odlična za žene”.

Možda se vama (kao muškarcu ili kao ženi) ne sviđa ova seks poza, ali uz male preinake mogli bi je usavršiti. U nastavku donosimo nekoliko korisnih savjeta kako dotjerati seks pozu Doggy Style.

Kada se muškarac nalazi ispod vas i leži na leđima, sjednete na njega i okrenete mu leđa. Također snažno ga zahvatite nogama, a ruke držite na krevetu kako biste mogli kontrolirati kako duboko ulazi u vas. “Ovo je super poza za ženu i muškarca. Žena može kontrolirati tempo seksa i istodobno joj ova poza najviše stimulira G-točku, što gotovo jamči orgazam. S muške strane, pogled na seksi leđa seks partnerice, preko kojih pada raspuštena kosa može biti itekako seksi“, rekao je Waxman.

Kada muškarac ulazi u vas odostraga, širenjem nogu olakšavate mu ulazak, a kada skupite noge klizanje penisa u vaginu je dosta teže. “Kada seks partner uđe u vas, skupite noge i čvrsto stisnite koljena jedno uz drugo.Na taj način ćete imati osjećaj da se partner nalazi bliže vama i da je njegov penis čvršći nego što to zbilja jeste”, priopčio nam je Waxman.

Već smo mnogo puta spominjali da je seksanje i seks jako dobra i zdrava aktivnost. Ako još niste, isprobajte ovu super seks pozu, Doggy Style, i pružite sebi i partneru veliko zadovoljstvo.

 

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange