blizanci horoskop

BLIZANCI – horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Zadovoljstvo, otvorenost prema voljenoj osobi i želja da poradite na vašem odnosu polako se vraćaju u vaš život i ispunjavaju vas optimizmom i vjerom u budućnost. Jupiter, Velika Sreća, kreće direktnim hodom 11. kolovoza 2019. godine, u kući veza i braka Blizanaca, a tom kućom i vlada. Merkur, vladar Blizanaca, također se kreće direktnim hodom tijekom kolovoza. Nesuglasice iz prošlosti sada se mogu razriješiti. Merkur i Jupiter prave trigon između 20. i 22. kolovoza. To su povoljni dani za one koji traže nekog posebnog, ali ako razmišljaju o ozbiljnoj vezi, a ne o avanturi. Oni koji razmišljaju o avanturi neće stići dalje od flertova i vrućih razgovora. Od 18. kolovoza puno planeta ulazi u 4. kuću Blizanaca (obitelj, korijeni, dom). Prvi dolazi Mars, zatim Venera (21. kolovoza), Sunce (23. kolovoza) i Merkur (29. kolovoza). U ovakvim okolnostima oni koji nisu u braku ozbiljnije će razmišljati o ulasku u brak, o zajedničkom životu i stvaranju obitelji. Onima koji su u braku savjetujemo da više vremena provode s članovima obitelji i da se više posvete obiteljskim obavezama.Posao i novac

Kolovoz 2019. godine je povoljan period za pregovore, transakcije, komercijalne poslove i za poslovna putovanja. Jedino što neće biti tako sjajno tijekom kolovoza su transakcije i poslovi povezani s inozemstvom, na primjer, traženje posla u inozemstvu, zbog toga što Uran, vladar 9. kuće Blizanaca (inozemstvo, duža putovanja, uvjerenja, više obrazovanje), kreće retrogradno. Ako poslujete s poduzećima iz inozemstva, budite oprezni. Značajne prilike za povećanje zarade pojavit će se oko Mladog i Punog Mjeseca. Tada ćete naći poslovna rješenja ili ćete doći do dodatnog izvora novca ili ćete nakon dugo vremena konačno završiti pregovore s pozitivnim ishodom za vas. Neće biti dramatičnih promjena u karijeri tijekom kolovoza 2019. godine. Bit ćete skloni sanjarenju ili ćete biti u potrazi za vašim pozivom. Ako razmišljate o tečaju, prekvalifikaciji ili usavršavanju, povoljan period za to je nakon 12. kolovoza. Do tada može doći do naglih promjena. Ovo je povoljan period za učenje novih stvari i za usavršavanje kako bi se povećale i prilike za bolju poslovnu i financijsku budućnost.

Zdravlje i moral

Tijekom kolovoza 2019. godine bit ćete puni energije i zato savjetujemo da se krećete što više, da vježbate kako bi iskoristili višak energije. Odlučite se za teretanu, plivanje, vožnju biciklom, duže šetnje i slično! To će vam pomoći da se riješite depresije, stresa i razdražljivosti. Nemojte obavljati previše stvari odjednom, a nakon 18. kolovoza dobro će vam doći vrijeme za sebe kako bi napunili baterije. Nekima će pomoći više druženja s članovima obitelji.

SavjetČlanovima obitelji nemojte dopustiti da se miješaju u vaš ljubavni život ili brak!

Izvor: Tarot-horoskop.com