Home Brak Vrijeme je za brak? Kako natjerati dečka da me zaprosi?

Vrijeme je za brak? Kako natjerati dečka da me zaprosi?

Vrijeme je za brak? Kako natjerati dečka da me zaprosi?

Već ste jako dugo u vezi s dečko i super se razumijete i nadopunjavate jedno drugo? Smatrate da je vrijeme da prijeđete na najvišu formalnu razinu ljubavi, brak, ali se dečko ustručava zaprositi vas? Ako su odgovori na ova dva pitanja potvrdni, onda je ovaj članak namijenjen upravo vama.

Muškarci koliko god izgledaju hrabro i snažno u unutrašnjosti znaju često biti plahi i prestrašeni. Oni ne žele da se povrijedi njihov ego i zbog tog razloga imaju fobiju od prošnje cure jer se boje odbijanja. No, ako mu vi dadete nekoliko znakova poticanja, vjerujte da će vas zaprositi ako vas istinski voli.

Jedan od prvih načina na koji možete potaknuti muškarca da vas zaprosi je zapravo stara legenda. Ta legenda kaže da morate izraditi papirnati prsten i nositi ga na prstenjaku tako dugo dok muškarac ne shvati što mu je činiti. Neki muškarci će shvatiti poruku takvog čina, ali oni koji neće trebaju drugačiji poticaj. U nastavku članka donosimo još nekoliko ideja za poticanje muškaraca da vas zaprose.

U današnje vrijeme žene se sve rjeđe odlučuju za odlazak pred oltar, ali još je uvijek to dosta čest slučaj. Nije poanta priče da žene očajnički žele brak, nego ih vrijeme provedeno s dragim jednostavno nagoni da moraju prijeći na sljedeću razinu veze, koja se zove brak. Drugi savjet je zapravo da žena mora preuzeti inicijativu i ona mora zaprositi dečka. To i nije tako jednostavno, ali moramo priznati da u zadnje vrijeme ni nije toliko rijetko.

U nekom od prethodnih članaka pisali smo o tome da muškarci teško shvaćaju ženske natuknice kada one nisu konkretne. Dakle, migovi tipa “voljela bih svadbenu tortu od čokolade” ili “baš je lijepo vjenčati se u travnju” nisu garancija da će muškarac shvatiti na što vi točno ciljate. Probajte biti konkretniji i dati konkretno do znanja muškarcu da želite vjenčanje.

Mnoge žene ustručavaju se muškarcima natuknuti da žele brak iz razloga jer misle da su muškarci učiniti prvi korak. E, pa danas stanje nije takvo. Online vremena čine nas sve manje komunikativnima i muškarcima sve teže pada ‘prošnja ruke cure’. Bitno je da se zbližite s muškarcem, ali i probajte s njim voditi povremeno razgovore o budućnosti vaše veze. Možda nije najromantičnije, ali probajte dogovoriti brak bez da itko kleči i romantično prosi onog drugog za brak.

Nadamo se da će ovih nekoliko savjeta pomoći kako ženama tako i muškarcima. Žene mogu utvrditi načine na koje mogu potaknuti muškarce da ih zaprose, a s druge strane muškarci mogu pronaći nekoliko znakova preko kojih im žene upućuju da žele brak.

 

Autor: romansa.net
Comments are closed.
Secured By miniOrange