Home Brak Pet zlatnih pravila kod organiziranja vjenčanja

Pet zlatnih pravila kod organiziranja vjenčanja

Pet zlatnih pravila kod organiziranja vjenčanja

Organizacija vjenčanja može biti naporan i zahtjevan posao, ali također može biti i jako zabavan. Najčešće se organizaciji vjenčanja posvečuju mladenke, ali u posljednje vrijeme muškarci isto imaju svoj udio u planiranju. Organizacija vjenčanja znade oduzeti puno vremena, posebno ako planirate veliko i raskošno vjenčanje.

Mnogi u tim trenucima gube živce pa počinju nervozno paničariti i raditi bespotrebne probleme. Uz sve to, dovode i partnera u nezgodnu situaciju jer on mora smiriti situaciju. Zna se desiti da dolazi i do svađa, a sve to samo zbog toga jer se mladoženje ne pridržavaju nekih pravila koja vrijede kod planiranja vjenčanja. U nastavku vam donosimo 5 pravila kojih se treba pridržavati kod organiziranja vjenčanja:

1. Budite jedinstvani, ostanite svoji
Ako vam se sviđa malo vjenčanje, onda ne odustajte od toga. Nema smisla mjenjati vrstu i način vjenčanja jer roditelji ili netko drugi to želi. Ako ste se odlučili vjenači na neki poseban način (u parku, na igralištu, u vodi) ostanite kod toga i ne odustajte od svojih stavova. Zapamtite, vjenčanje organizirajte tako da u njega unesete vašu osobnost i elemente koji su bitni u vašem životu.

2. Slušajte i razmatrajte tuđe ideje i savjete
Za razliku od prve točke, ova nam govori upravo suprotno. Slušajte ljude oko sebe jer uvijek vam mogu dati neke ideje koje mogu biti odlične, a vi ih se niste sjetili. To ne znači da morate usvojiti sve što vam drugi kažu, ali sagledajte ideje i onda donesite odluku koja vam se sviđa.

3. Ne trošite novac bespotrebno
Jedna od ključnih stavki kod planiranja vjenčanja je odrediti konačni limit. Budžet koji ćete postaviti nije samo brojka oko koje se vrti raskoš vašeg vjenčanja, nego taj budžet mora ostati konstantan i vaši tosškovi moraju biti unutar istog. Često se događa da se parovi zanesu i potrošeni novac na kraju iznosi duplo više od budžeta. To zasigurno ne želite jer svadba ipak traje samo jedan dan, a kasnije se opet vračate u realnost.

4. Budite spremni primiti pomoć
Svi savjeti moraju biti dobrodošli, ali također i svaka pomoć može biti jako korisna. Ako možete neki posao prepustiti osobi od povjerenja, onda to i učinite. Ne morate vi biti prisutni kod određivanja svakog pa i najmanjeg detalja.

5. Ne pretjerujte, opustite se
Nikako ne smijete dopustiti da organizacija vjenčanja prekine vaše poslovne ili neke druge obaveze. Organizirati vjenčanje možete i u večernjim satima jer cvječarne, fotostudiji, restorani i sve potrebne institucije rade i u popodnevnim satima. Dakle, dogovorite se s partnerom i probajte zajedno bezbrižno organizirati super vjenčanje.
Za kraj morate zapamtiti da na vjenčanju, ali i kod organizacije vjenčanja neće sve teći kako ste zamislili, ali se zbog toga ne uzrujavajte. Na kraju će ipak sve sjesti na svoje mjesti biti ćete sretni i zadovoljni.

 

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange