Home Brak Kako organizirati djevojačku večer? Savjeti za organizaciju djevojačke večeri

Kako organizirati djevojačku večer? Savjeti za organizaciju djevojačke večeri

Kako organizirati djevojačku večer? Savjeti za organizaciju djevojačke večeri

Djevojačke večeri već odavno nisu samo puko sjedenje i razgovaranje sa bliskim frendicama, kumama i rođakinjama. Danas su djevojačke večeri ludi partiji koji imaju za zadaću da proslave mladenkinu posljednju “slobodnu” večer. Nastavak članka donosi vam nekoliko savjeta kako organizirati što bolju djevojačku večer.

 

Tko će organizirati djevojačku večer?

Ako imate u planu uskoro slaviti djevojačku večer, onda vam na pamet sigurno pada pitanje “Tko je zadužen za organiziranje djevojačke večeri?”. Uglavnom taj dio preuzimaju kume, ali nerijetko se događa da se netko drugi primi posla organizacije djevojačke večeri. Ako posao organizacije ne želite nametnuti kumi, onda traženje organizatora morate nastaviti u ostalim bliskim prijateljicama ili rodbini. Pokušajte odabrati osobu koja voli i zna organizirati super partij jer je takav organizator zapravo recept za uspješnu djevojačku večer.

 

Tko sve treba biti na djevojačkoj večeri?

Kada se dogovorili organizatora zabave, onda je sljedeći korak definirati i srediti popis gostiju. Prvi korak je razmisliti koliko veliku djevojačku zabavu želite, a onda morate srediti krug uzvanika. Na proslavi bi se trebale nalaziti vaše najbolje prijateljice, nešto malo rodbine, možda pokoja suradnica s posla i neke cure sa fitnesa. Savjet je da broj uzvanica ne prelazi brojku od 20 uzvanica.

 

Gdje i kada mora biti djevojačka proslava?

Planiranje djevojačke trebalo bi se dogoditi barem dva tjedna prije njenog održavanja iz razloga da uzvanice mogu planirati dolazak na zabavu. Ukoliko zabavu mislite organizirati na nekom unajmljenom mjestu, također je bitno da datum održavanja bude poznat dovoljno rano da se mjesto rezervira.

Djevojačka večer trebala bi se održati barem tjedan dana prije same svadbe iz razloga da se uzvanice mogu oporaviti i odmoriti. Nikako nije poželjno da se djevojačka zabava održi dan ili dva prije svadbe jer ćete imati premalo vremena za kvalitetan odmor. Mjesto održavanja odredite sami, ovisno o tome kakvu vrstu zabave vole vaše uzvanice, ali i vi sami.

 

Koliko novaca potrošiti na djevojačku večer?

Planiranje djevojačke večeri mora se odvijati uz nadzor mladenke jer je ona ta koja u konačnici plača troškove zabave. Možete se dogovoriti sa uzvanicama da podijelite troškove. U svakom slučaju budite razumni i ne trošite previše jer je bitno provesti kvalitetno vrijeme sa frendicama, a ne gubiti novac na detalje koje nitko neće ni primijetiti.

 

Autor: romansa.net
Comments are closed.
Secured By miniOrange