Home Brak Hoćeš li se udati za mene? Top 5 prosidbi za vjenčanje!

Hoćeš li se udati za mene? Top 5 prosidbi za vjenčanje!

Hoćeš li se udati za mene? Top 5 prosidbi za vjenčanje!

Prosidba je trenutak u životu mnogih muškaraca od kojih im se diže kosa na glavi. Uvijek tako snažni muškarci, moraju sada pokleknuti i tražiti od partnerice da provede život s njima. Trenutak prosidbe ostaje trajno u sjećanju i žene i muškarca te zbog toga mora biti izveden kvalitetno i uspješno. U nastavku članka vam donosimo top 5 načina za prosidbu žene:

Mirisne svijeće i latice ruža – dobitna kombinacija
Kada je žena odsutna na nekoliko sati ili može i manje pripremite spavaču sobu ili kupaonicu. U sobi obavezno upalite barem nekoliko mirisnih svijeća i krevet pospite laticama od ruža. Ako imate dosta latica od ruža, bilo bi poželjno da napravite put od ulaznih vrata pa do vrata kupaonice ili sobe. Ako ste se odlučili za spavaču sobu, onda na sredinu kreveta stavite jastuk i na njega prsten s prigodnom porukom. Ako je vaš odabir bio kupaonica onda prsten možete privezati na neku plutajuću patku ili nešto slično što pluta na vodi. Kada draga uđe u kuću vi stanite nekamo na skriveno mjesto i kada draga pročita poruku i uzme prsten tada pojurite u kupaonicu/sobu, kleknite i pitajte da li se želi udati za vas.

Neočekivana prosidba – moglo bi proći
Vašu partnericu morate iznenaditi na način da ona to uopće ne očekuje. Jedna od ideja je povezana sa digitalnim fotoaparatom. Dakle, kada vaše djevojke nema kod kuće, uzmite njen fotoaparat i pozovite prijatelja da vam pomogne napraviti nekoliko fotografija. Na A4 papire ispišite zasebno riječi Udaj se za mene! Kada se draga vrati kući zamolite je da vam prebaci fotografije na računalo. Fotografije koje će prebacivati, zasigurno nije očekivala.

Jedan dio interneta odvojite za svoju curu

Danas je vrlo lako zakupiti domenu (za jako male novce – već od 1 – 15$) i napraviti jednostavan blog. Treba vam svega nekoliko minuta da kreirate blog po vlastitoj želji. Izradite stranicu u nijansama crvene ili neke druge boje ljubavi i dodajte sliku vaše djevojke i sebe na stranicu. Dakako kada malo pomakne mišem stranicu prema dolje neka bude ispisana poruka “Hoćeš li se udati za mene?”. Otiđite u restoran i tamo curi recite da proba otvoriti stranicu npr. “mojdragiimajednuzelju.com” i nakon što pregleda stranicu shvatiti će o čemu se zapravo radi. Vrlo originalna ideja koja košta nešto sitno novaca, ali i je preporučujemo.

Prosidba na plaži – ma gdje ćeš ljepše
Vaša draga je odlučila malo odmoriti na plaži i od zvuka valova je zaspala na trenutak. Iskoristite priliku, odmaknite se od nje i napišite poruku u pijesku “Da li želiš sa mnom provesti ostatak života?”. Vratite se do nje i recite joj da mora vidjeti kako se nešto čudno dogodilo na plaži. Odvedite je do mjesta s porukom i upitajte da li se želi udati za vas.

Prosidba u zraku – dobra zamisao
Danas u Hrvatskoj imate nekoliko mjesta gdje možete unajmiti vožnju balonom. Rezervirajte termin, odvedite dragu u balonu u visine i gore je upitajte želi li se udati za vas. Možete se dogovoriti sa osobom koja upravlja balonom, pa da spremi negdje neki šampanjac i čaše pa da nazdravite u tako romantičnoj atmosferi. Također tu ćemo još spomenuti ‘filmsku’ prošnju. U dosta se filmova može vidjeti scena gdje se avion vozi zrakom i u pozadini nosi poruku “Hoćeš li se udati za mene, Ime?”. Uz malo truda i vi možete organizirati takvo nešto. Ne mora nužno poruka biti ovješena na avion jer danas postoji jednostavnije rješenje, a to je da dogovorite se nekim paraglajderom vožnju pa da on provoza zrakom vašu poruku.

 

Autor: romansa.net

 

Comments are closed.
Secured By miniOrange