MJESEČNI HOROSKOP STUDENI 2019

Studeni 2019. godine donosi dozu optimizma s dolaskom Venere u srdačnog i velikodušnog Strijelca i u prvom tjednu mjeseca najvažnija je dobra volja.

Nepovoljan aspekt između Marsa i Plutona (kvadrat) pokvarit će zabavu 5. studenog 2019 godine, ali nastala šteta brzo će se nadoknaditi velikodušnim Saturn – Neptun sekstilom 8. studenog 2019. godine. Tada se idealizam susreće s praktičnošću i lako je izvući ono najbolje iz svake situacije.

Saturn – Neptun sekstil je sjajan aspekt za materijalizaciju naših snova. To je zato što pravi pozitivne aspekte sa Suncem. Saturn donosi strukturu ili značenje našim snovima i idealima. Istovremeno predanost Neptuna donosi novi pogled ili novi smisao kada se radi o poslu ili tradiciji. Lakše ćemo uživati i naći svrhu uz ovakav utjecaj.

Budite strpljivi i razradite radne metode. Možda ćete morati pokazati svoje sposobnosti vođe ili ćete morati podučavati druge.

Saturn i Pluton, u Jarcu, pozivaju nas da rekonstruiramo ono što je bilo uništeno u prošlosti.

Merkur u Škorpionu zahtjeva introspekciju i želi doći do odgovora, unutar nas, često na konkretna egzistencijalna pitanja. Bit ćemo manje koncentrirani na um a više na snažne osjećaje.

Pun Mjesec u Biku 12. studenog 2019. godine je zemljani i nježan podsjetnik da se pobrinemo za najbliže i da uživamo u životu stvarajući sebi komfor, a ne da se brinemo oko onog što bi trebalo biti i što će se dogoditi. Budi interes za vlastite potrebe i želje. Trebamo pripaziti na tvrdoglavost u ovom periodu, iako neki naizgled sebični interesi zaista sada jesu potrebni i poželjni. To je sjajna prilika za dovršavanje dugoročnog cilja, jer nam Pun Mjesec u Biku pomaže da ostvarite svoje snove.

Ono što možemo očekivati oko 18. studenog 2019. godine, kada Mars prelazi u tajnovitog Škorpiona je mračnija nijansa događaja. Ljubomora ili pohlepa mogu zavladati mnogima, a razmišljat će se i o osveti.

Atmosfera se popravlja kako se približava kraj mjeseca, posebno 24. studenog kada Venera pravi konjunkciju s Jupiterom u Strijelcu. To je jako sretan period za one koji su zaljubljeni, koji vole i koji žele voljeti i biti voljeni. Isti taj dan moćna opozicija između Marsa i Urana može stvoriti drame, ali ljubav pobjeđuje mržnju, ljubav uvijek pobjeđuje!

  1. studenog Venera dolazi u prizemljenog Jarca i pomaže nam da odnos s voljenom osobom postane još bolji.

Merkur kreće direktnim hodom 20. studenog 2019. godine i dobro je aspektiran. Pravi sekstil s Mjesecom što je dobro za druženja, jer u društvu morate biti raspoloženi za razgovor. Nećete morati misliti što da kažete, jer ćete biti usklađeni sa svojim osjećajima i s osjećajima drugih osoba. Ovo je povoljan period i za razgovore o obiteljskim problemima, kao i problemima među prijateljima, jer ćete biti osjetljivi i brižniji nego inače. Drugi će vam prilaziti s potrebom da s vama podjele kako se osjećaju.

Mlad Mjesec u Strijelcu 26. studenog 2019. godine je vrijeme u kojem se trebamo osvrnuti iza sebe i biti zahvalni. Budi se pustolova u nama i donosi priliku da se koncentriramo na ciljeve koji će povećati naše razumijevanje svjesnost, donosi i hrabrost i želju za istraživanjem, samopouzdanje i optimizam. Promjene će najviše osjetiti vatreni znakovi. Budite spremni i otvoreni za promjene koje su pred vama, zajedno sa dobrim raspoloženjem, krenite u potragu za istinom.

Neptun kreće direktnim hodom 27. studenog 2019. godine i omogućuje nam da se suočimo s vlastitim iluzijama kojih smo se do sada slijepo držali a zbunjujuće okolnosti sada postaju jasne. Budi se kreativnost ili kreativnost sada možemo primijeniti u stvarnom svijetu. Imamo više vjere u naše snove, vizije i u druge.

Izvor: tarot-horoskop.com

Secured By miniOrange