Home Život u dvoje Kućni ljubimci i život u dvoje

Kućni ljubimci i život u dvoje

Kućni ljubimci i život u dvoje

Svakodnevno smo svjedoci  da mnogi parovi žele  ili već  imaju svog  kućnog ljubimca. Ne znam da li ste se zapitali , zašto? Neki od odgovora bi sigurno bili da ih ljubimac usrećuje, razveseljava , zbližuje i sl.  Evo, želim samo reći da  je i to još jedan od načina da upoznate svog partnera i on vas. Da li ćete kupiti svog ljubimca od poznatog uzgajivača i da li će on potjecati iz nekog poznatoga legla ili će to biti obični mali mješanac koji tužno luta ulicama i traži hranu i pažnju, sasvim je svejedno.  Najvažnije je da ste vi i vaš partner suglasni da se brinete za kućnog ljubimca, da uživate baveći se životinjom, a svakako da primijetite kako je životinji lijepo sa vama.

Životinje nam prenose svoju pozitivnu energiju, čine nas sretnima. Naročito kad umorni dođete sa posla kući i kad vam je svega dosta , a  u kući vas dočeka netko tko se raduje vašem dolasku, tko sretno maše repićem i čeka da ga pomilujete. Ne možete,  a da se tome ne nasmijete.

Priča: Mi smo pred nekoliko mjeseci udomili jednu tužnu i bolesnu kujicu koja je svake noći dolazila na našu terasu i spavala na ležaju, a da mi to nismo ni znali. Nakon što smo oboje zaključili da „jadničak“  svake noći kod nas spava, „pogledali smo kujicu, ona nas, pogledi su nam se sreli“ i mi smo znali da će od sad pas biti naš. Odveli smo je zajedno kod veterinara, izliječili smo je i sad imamo prekasnog  kućnog ljubimca, koji nas svakodnevno nasmijava svojim ponašanjem. I kuća bi nam bila prazna da nje nema. Sad nam više ni problem ni čišćenje kuće iza nje, niti njeno kupanje , sve je jednostavno i lako.

Comments are closed.
Secured By miniOrange