Vrlo je vjerojatno da ste do sada već saznali što vašu dragu najviše uzbuđuje, ali da li ste saznali što vašu partnericu najviše uzbuđuje kada je dodirujete? Svaki muškarac o tome ima neku svoju teoriju i vjerovanja. Do sada je bila dosta uvažena činjenica da masaža stopala jako uzbuđuje partnericu, ali tome baš i nije tako.

Ukoliko biste voljeli napaliti vašu dragu tada je vrijeme da se poigrate s njenim vratom. Dokazano je da je vrat kod žena jedna od izraženih erogenih zona, ali nažalost muškarci vratu jako rijetko posvećuju pažnju. Vrat zapravo drži drugu poziciju na ljestvici najboljih erogenih zona i ako želite napaliti vašu voljenu posvetite pažnju njenom vratu.

Ako želite da vaš draga potpuno poludi tada je najbolje da se posvetite njenim usnama. Naime, istraživači sa sveučilišta Bangor i sveučilišta Witwatersrand dokazali da su upravo usne najbolje pozicionirane na ljestvici erogenih zona. Dakle, posvetite pažnju usnama i dovest ćete vašu partnericu do ludila.

Pomalo začuđujuće, ali muškarcima omiljeni dijelovi ženskog tijela – guza i bokovi našli su se pri dnu ljestvice erogenih zona. Povećana pažnja tim djelovima tijela neće vam puno pripomoći u ‘napaljivanju’ vaše partnerice. Umjesto guze i bokova možete se radije posvetiti grudima i bradavicama jer su to navodno erogene zone najbolje odmah poslije usana i vrata.

Na samom dnu ljestvice našla su se stopala. Stopala su po mišljenju muškaraca bila jedna od najboljih erogenih zona, ali ovo istraživanje je dokazalo da tome nije tako. Upravo suprotno, dokazano je kako draganjei masaža stopala djeluju suprotno od ‘napaljivanja’. Mnogim muškarcima ova će činjenica teško past jer puno je muškaraca koji imaju fetiš baš na taj dio tijela.

 

Autor: romansa.net