Home Zavođenje Savjeti Uskoro bi vaša vagina mogla mirisati po breskvama | Magazin.hr

Uskoro bi vaša vagina mogla mirisati po breskvama | Magazin.hr

Uskoro bi vaša vagina mogla mirisati po breskvama | Magazin.hr

Jedna tvrtka planira proizvesti proizvod zahvaljujući kojem će vaša vagina moći mirisati po breskvama. Naravno, samo ako vi to želite.

Cambrian Genomics and Personalized Probiotics, tvrtka specijalizirana za biotehnologiju, objavila je svoje planove da promijeni ljudske mirise. To znači da biste, kad to poželite, mogli promijeniti svoje intimne mirise.

Osnivači tvrtke, Austen Heinz i Gilad Gome izjavili su da je “temeljno ljudsko pravo ne samo da znamo svoj ‘kod’, nego i da ga možemo promijeniti i personalizirati”. Tijekom svoje prezentacije Heinz je izjavio da svaki miris kojega čovjek posjeduje u biti uopće nije ljudski, nego da je nusprodukt stvorenja koje žive na našem tijelu.

Iako kritičari ovog plana imaju poteškoća oko prihvaćanja ove ideje para koji istodobno pokušava osmisliti kako da pseći izmet miriši po bananama, nije im jasno niti zašto su se obrušili baš na ženske mirise u svojem radu.

Osnivači pak tvrde da je njihova ideja bolja nego da se pokušavaju riješiti mikroorganizama koji ‘zauzimaju’ vaginu, jer je njihov način manje kompliciran i stabilniji.

Z.B.S. / timesofindia.indiatimes.com

Uskoro bi vaša vagina mogla mirisati po breskvama | Magazin.hr.

Comments are closed.
Secured By miniOrange