Home Zavođenje Taktike Prilaženje curi može biti jednostavno. Kako prići curi?

Prilaženje curi može biti jednostavno. Kako prići curi?

Prilaženje curi može biti jednostavno. Kako prići curi?

Kako prići curi i napraviti dobar ulet, problem je koji muči mnoge dečke. Ulet curi može biti stresan i može vas totalno uzdrmati. Problem nastaje kada je potencijalna meta odabrana, a dečko treba napraviti konkretni korak. Ulet može biti dvosjekli mač, jer nakon nekoliko odbijanja muškarci gube samopouzdanje.

Danas ćemo nabrojiti nekoliko vrsta uleta koje možete, ali biste i trebali isprobati:

Direktan ulet je odlika iskusnih uletača, jer za njega treba imati samopouzdanja i hrabrosti. Muškarci koji su iskuusni u uletima obaviti će ovu vrstu uleta bez problema, dok će oni manje iskusni imati velikih problema. Direktan ulet predstavlja način kada muškarac priđe curi, direktno joj izrečehrpu komplimenata i pita da li je za to da se malo bolje upoznaju i druže. Ovaj ulet ima nekoliko dobrih strana, a jedna je ta da odmah znadete na čemu ste zapravo. Loša strana direktnog uleta curi je da ima jako malo postotak uspješnosti.

Indirektan ulet je kada se približiš skupini cura s namjerom da ih zabaviš, a zapravo u pozadini svega imaš skrivene namjere zavođenja. Cilje je da te cure prihvate i da se nasmiju tvojim šalama, a kada je ovaj korak dobro obavljen tada je vrijeme da kreneš šarmirati curu koja ti se sviđa.

Ulet komplimentima kao što i sam naziv kaže krije u zavođenju obasipanje cure hrpom komplimenata. Kod zgodnih cura možeš se poslužiti hvalisanjem izgleda cure, a kod cura koje nisu jako atraktivne dobro je pohvaliti neki modni detalj koji nosi na sebi (ogrlicu, naušnice, sat).

Ulet podbadanjem je vrsta uleta koji bi trebao paliti kod cura koje su podešene da odbijaju sve frajere radom bez obzira kako se oni ponašali ili izgledali. U tom slučaju ovako umišljenu curu treba malo uzdrmati i dobaciti joj neko podbadanje. Podbadanje može biti nešto tipa: razmazao ti se puder po licu, imaš nešto u kosi, haljina ti čudno stoji, itd.

Ulet gdje se traži žensko mišljenje je super ulat za zavodnike početnike. Najbolje ga je iskoristiti kada uđete u društvo cura, ali može se koristiti kada priđete samo jednoj. Dakle, došli ste s upitom traženja mišljenja cura o nekoj temi (što pokloniti za rođenda, što misle o nabildanim prajerima, itd.), a u pozadini cijelog uleta dobro je imati neku priču koja će pokriti pitanje koje ste im postavili.

Za kraj nam je ostao situacijski ulet. To je ulet kojeg koriste iskusni zavodnici, a svodi se na to da uočite određenu situaciju i da reagirate i izmislite ulet na licu mjesta. Dakle, treba smisliti brzo i efikasno pitanje, priču ili nešto treče te početi zavoditi. Uz ulet situacije, dobro je zapamtiti i uspješne ulete te ih češće primjenivati, ako i dalje pale kod cura.

 

Autor: romansa.net
Comments are closed.
Secured By miniOrange