Home Zavođenje Savjeti Najbolje mjesto za uspješan spoj je kuglana?!

Najbolje mjesto za uspješan spoj je kuglana?!

Najbolje mjesto za uspješan spoj je kuglana?!

 

Sigurno ste se već našli u nezgodnoj situaciji kada ste morali odabrati mjesto za spoj sa vašom potencijalnom partnericom ili vašim partnerom. Dvoumili ste se između nekoliko romantičnih mjesta kao što su restoran, plaža, kuglana, kino? Romansa.net danas vam donosi nekoliko savjeta koji će vam olakšati odluku odabira mjesta za spoj.

Nedavno je dokazano da je kod prvog kontakta jako bitno ostaviti dobar govor tijela. Ljudi primjćuju kretanje i izražavanje tijelom više nego li verbalni govor. Tako da su sastajališta kategorije restoran ili kino loši za održavanje prvog spoja. Dakle, u kategoriju dobrih mjesta za prvi spoj idu plaža i teretana.
Neverbalna komunikacija je jako bitan segment naših privatnih i poslovnih života iako je često ni nismo svjesni. -‘Različite lokacije i situacije ograničavaju govor tijela. Tako je kuglana odlično mjesto za opuštanje i prvi spoj, jer tjera na akciju, omogućuje dodire u prolazu i potiče na zabavu’ – kaže bivši pokeraš Eastman.

U restoranima i kinima naš govor tijela ne dolazi do izraza jer se ne rećemo nego sjedimo. Na taj način govor tijela sveden je na minimum što smo spomenuli da nije nikako dobro. No, šetnja plažom ili kuglanje u kuglani zapravo pojačava neverbalnu komunikaciju i na taj način daje vam veće šanse na vašem spoju.
Dakle, ako želite impresionirati vašeg potencijlnog partnera poradite malo na govoru tijela. Vježbajte malo pred ogledalom neke poze i gibanja kako bi vam ti pokreti postali navika. Odvedite Vašu voljenu ili voljenog u kuglanu ili na plažu i uspjeh vam je zagarantiran.

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange