Koje su odlike i kvalitete pravog muškarca?

Nekada davno razlike između žene i muškaraca bile su prihvatljive, čak i tražene. Danas kada se žene smatraju ravnopravnima i kada nastojanja hrle k tome da budu jednako vrijedne kao muškarci, razlike su sve manje. Nekada su muškarci morali usvojiti neke navike ponašanja kako bi ih društvo prihvatilo kao prave muškarce. Danas su ta pravila nestala i nisu više poželjna. Pročitajte o čemu se zapravo radi:

Otvaranje vrata
Nekada je bilo nekulturno i nepoželjno da se ženama ne otvaraju i pridržavaju vrata. Danas ta navika otvaranja više nije prihvatljiva i mnogi će se pobuniti ako otvorite i pridržite vrata. Ipak, još se u mnogim bontonima nalazi pravilo da bi muškarci trebali otvarati vrata.

Plaćanje večere
Ako ste muškarac logično i prihvatljivo je da platite večeru u restoranu. Nekada je plaćanje večera bila isključivo muška obaveza, a danas je plaćanje večere od strane žene prihvatljivo. Ipak, povećati ćete šanse za uspješan spoj ako ćete platiti večeru i sebi i partnerici.

Sam svoj muškarac
Opće je poznato da danas vlada besparica i da si mladi ne mogu priuštiti svoj stan ili nešto manje. Ako želite odati dojam pravog muškarca ipak ćete morati odvojiti novce i pronaći nekakav stan gdje biste mogli sami živjeti. Kad ćete sami plaćati svoje račune, sami spravljati svoju hranu i sami spavati u vlastitom stanu tek tada se možete nazivati pravim muškarcem.

Odaberite svoj miris
Nekada je izbor mirisnih sprejeva i vodica bio puno manji i muškarci su puno manje eksperimentirali s mirisima. Odabrali su svoj prepoznatljivi miris i njega su nosili ostatak života. Danas muškarci imaju puno veći izbor i stoga su spremni eksperimentiranju i traženju idealnog mirisa. To traženje vlastitog mirisa može dugo potrajati što sigurno dobro. Žene vole kada svojeg muškarca mogu prepoznati po nekom određenom mirisu. Stoga preporučujemo da stanete se istraživanjem i odlučite se za svoj prepoznatljivi miris.

 

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange