Home Zavođenje Savjeti Kako povećati Vaše grudi? Povećajte grudi bez operacijskih zahvata!

Kako povećati Vaše grudi? Povećajte grudi bez operacijskih zahvata!

Kako povećati Vaše grudi? Povećajte grudi bez operacijskih zahvata!

Svi znamo da muškarci vole obilne i lijepe grudi, a često se znaju zgražati nad malim grudima. Mnoge žene frustrirane su svojim grudima jer smatraju da nisu dovoljno velike ili bi voljele da izgledaju drugačije. U nastavku teksta donosimo nekoliko savjeta kako vizualno povećati izgled grudi.

Najčešće se prilikom povećanja grudi svi odmah sjete plastičnih umetaka koje kirurzi stavljaju ispod kože. Nažalost ili na sreću, takvi su zahvati skupi i rijetko koja žena si može priuštiti takvo što. Možda je bolje rješenje umetanje jastučića ispod grudnjaka ili korištenje grudnjaka na napuhavanje, ali ne zaboravite da to u nekim situacijama može izazvati probleme.

Prvi savjet koji vam donosimo je da morate odabrati pravi grudnjak. Najbolje bi bilo odabrati grudnjak čije su košarice oblikovane bez metala i elastina, što će pomoći da vaše grudi izgledaju prirodnije. Na taj načingrudnjak će se prilagoditi vašim oblinama i neće biti nepravilnih linija ili ispupčenja.

Drugi savjet je da poradite na pravilnom držanju. Ostatak tijela jako je bitan za izražavanje vizualnog izgleda grudi. Nepravilnom odjećom pažnju možete odvući na dijelove tijela na koje ne želite (npr. bokovi), a grudi će ostati neprimjetna. Dakle, bitno je da raznim steznicima ili vježbanjem zategnete dijelove tijela kako bi grudi došle do izražaja.

Za kraj moramo napomenuti da je jako bitno kakvu odjeću nosite. Majica sa laganim V izrezom jako ćepridonijeti tome da naglasite veličinu vaših grudi. Bez obzira koliko velike vaše grudi bile majica s V izrezom dati će vizualni dojam većih grudi. Pravilna kozmetika i pokoji modni detalj na prsima zasigurno može privući dodatnu pozornost na vaše grudi.

 

Autor: romansa.net
Comments are closed.
Secured By miniOrange