vaga horoskop

VAGA – horoskop travanj 2018.

Ljubav i veze

Veze Vage značajne su u travnju 2018. godine kada Sunce prolazi kroz kuću parova Vage u kojoj je Uran domaćin već nekoliko godina i Merkur tu prolazi kroz svoj retrogradni ciklus. Ljubav, brak i obiteljski život u prvom su planu, posebno kada je Mars, vladar kuće parova Vage, u vašoj kući doma, vlasništva i obitelji. Možda ćete uložiti zajedničke snage kako bi razriješili neke probleme vezano za vaš dom ili će na vaš odnos utjecati roditelji ili će se voditi rasprava oko pitanja vlasništva i slično. Može biti snažnih romantičnih impulsa, ali svakodnevnica će vas držati čvrsto nogama na tlu i komunikacija je od presudne važnosti za vaš odnos. U drugom djelu mjeseca stvari će se razjasniti.

Posao i novac

Suradnje, novac i ono što posjedujete biti će vaši glavni interesi tokom travnja 2018. godine. Možda ćete prolaziti kroz veliku zbrku i ulagati puno truda oko stvari vezano za nekretnine, zemljište ili poslovni prostor. Može se raditi o poljoprivredi ili istraživanju prirodnih izvora. Partnerstva mogu prolaziti kroz reorganizaciju ili ćete neke partnerske odnose ponovno preispitati. Nije isključena ni mogućnost da ponovno pokrenete neke stare projekte. Sa jedne strane mogli bi se suočiti sa većim troškovima, odgodama plaćanja, pa čak i sa blokadom priljeva novca ili na bilo koji način nemogućnosti da dođete do novca koji vam pripada. Sa druge strane, mogli bi imati sreće kada se radi o materijalnom stjecanju, mogli bi naći novi izvor priljeva novca ili iskoristiti priliku koja vam donosi neku materijalnu dobit. U svakom slučaju, kada podvučete crtu i zbrojite sve, biti ćete na dobitku.

Moral i zdravlje

Travanj 2018. godine vam donosi puno pritiska. Znak Vage je bombardiran opozicijama i kvadratima, a položaj planeta izaziva vas da djelujete, reagirate, borite se i to će vas poprilično iscrpiti. Ponekad se brinete više no što je potrebno. Na sreću, vladar kuće zdravlja Vage je siguran od negativnih utjecaja i Venera, vladar Vage, hrabro se drži, iako nije u najboljem raspoloženju. Najvažnije od svega je da nađete svoj način dobrog opuštanja i da ne primate stvari toliko k srcu.

Savjet

Nemojte biti rasipni i kupovati hrpu nepotrebnih stvari! Kupujte ono što vam treba i to u dogovoru sa ukućanima!

Izvor: Tarot-horoskop.com