vaga horoskop

VAGA – horoskop ožujak 2019.

Ljubav i veze

U periodu ste uzbuđenja i strasti. Tražit ćete zabavu i avanture na neočekivanim mjestima i u neočekivanim trenucima. Venera (planeta koja vlada Vagom, ali i 8. kućom Vage, kućom intimnosti) je u vašoj kući ljubavi do 26. ožujka 2019. godine. Vladar te kuće, Uran, započinje putovanje kroz vašu 8. kuću 6. ožujka. Venera i Uran podržavaju jedno drugo i čine vaš seksualni život dinamičnim. Bude u vama želju za osvajanjem i ponovnim pridobivanjem srca voljene osobe, ako ste u braku. Ako niste u vezi, imate podršku Venere kod sklapanja prijateljstva i upoznavanja novih ljudi, jer upravo je to put na kojem predivna ljubavna priča može početi. Podršku imate i od Sunca iz kuće partnerstva Vage, od 20. ožujka 2019. godine. Sjajne su prilike za upoznavanje dragih ljudi s ozbiljnim namjerama. Pod utjecajem Urana vaš seksualni život postaje intenzivan, ali shvatit ćete brzo da slaganje pod plahtom nije dovoljno za vezu na duge staze kakvu priželjkujete i da je potrebna puno dublja povezanost.  Za parove ovo je vrijeme priznanja i otvorene rasprave kako bi ostvarili veće povjerenje i veću bliskost. Teži period u ljubavnom životu je od 19. do 23. ožujka 2019. godine. Tada su Venera i Mars u sukobu, iz fiksnih znakova. Može doći do posesivnosti, ljubomore i potrebe da nametnete svoju volju, te da sve mora biti po vašim mjerilima.

Posao i novac

U poslovnom životu stvari se ne kreću tako brzo, čak iako je Mlad Mjesec upravo u vašoj kući posla i zdravlja 6. ožujka 2019. godine. Bit ćete ohrabreni za nove poslovne inicijative. Možda ćete potražiti novi posao ili ponovno poraditi na starim idejama. Između 5. i 28. ožujka u istoj kući nalazi se retrogradan Merkur. Nije povoljan period za potpisivanje novih ugovora i bilo kakvih dokumenata. Odgodite pregovore, čak i samo verbalne. Odvojite vrijeme i razmislite o svim obećanjima koja su vam data. Bit ćete optimistični i uzbuđeni na brzinu kada se radi o novim suradnjama ili poslu u inozemstvu. Najbolje bi bilo da odgodite projekte za sljedeći mjesec. Ideje doradite u detalje i dovršite ili odustanite od projekata koji nisu bili profitabilni. Povoljan je period za one Vage koje se žele vratiti na stari posao i za one kojima će pomoći prijašnji poslodavac vezano za novi posao. Venera 26. ožujka ulazi u kuću posla Vage i podržava vas. Neki će raditi i zaraditi više i otplatiti dugove. Mogući su neočekivani troškovi, ali i neočekivana dobit. Možda ćete primiti dar ili osvojiti dobitak. Ipak, budite na oprezu i nemojte ići na rizik kada se radi o novcu. Dobro analizirajte stvari.

Moral i zdravlje

Retrogradan Merkur prolazi kroz kuću zdravlja Vage tijekom ožujka 2019. godine, te može donijeti zbunjenost i zabune. Dijagnoza može biti pogrešna ili bi mogli sumnjati na neku kroničnu bolest koju zapravo nemate. Ako imate starijih zdravstvenih problema, isprobat ćete nove načine liječenja, budući da Mlad Mjesec (6. ožujka) to podržava. Retrogradan Merkur natjerat će vas da stare nalaze ponovno proučite, da ponovite neke pretrage i da nastavite s terapijama. Posvetite se i duhovnosti, ne samo fizičkom tijelu.

Savjet

Financijsko stanje je nestabilno. Nemojte beskorisno riskirati s dragocjenim izvorom i izbjegavajte kreditne kartice.

Izvor: Tarot-horoskop.com