STRIJELAC – horoskop travanj 2018.

Ljubav i veze

Sunce zagrijava svojim zrakama kuću strasti Strijelca kroz prve dvije dekade travnja 2018. godine. U istoj kući nalazi se Merkur, ali je retrogradan u prvoj polovici mjeseca, u drugoj nastavlja direktnim hodom. U vašoj kući strasti nalazi se i Uran, ali već ste se navikli na njega zadnjih sedam godina. Ovo je kombinacija koja vas motivira i pokreće: krv jače kola, osjećate leptiriće u trbuhu i žudite za novim iskustvima. Sa druge strane, može vam donijeti i neočekivan preokret događanja. Neki događaji tokom travnja 2018. godine potaknuti će vas da pobliže pogledate neke probleme vezano za ljubavni život ili za djecu.

Posao i novac

Sa Marsom, Saturnom i Plutonom u vašoj 2. kući, u travnju 2018. godine očekujte veći komad kolača. Sve tri planete su dosta teške i udruženim snagama daju vam puno zbrke vezano za novčana pitanja, a moguće su i ozbiljnije prepreke ili gubici. Ali, udružene snage Marsa, Saturna i Plutona mogu vas itekako potaknuti da budete odlučniji kada se radi o poboljšanju zarade ili pronalasku novog načina zarade i takva odluka mogla bi biti naglo donešena. Biti ćete odvažni, stvari ćete vidjeti ili crno ili bijelo, ali ćete istovremeno uživati u radu i dati ćete ono najbolje od sebe. Vaša kreativnost i talenti biti će istaknuti. Travanj je sjajan mjesec za promociju, oglašavanje i za plasiranje novih proizvoda.

Zdravlje i moral

Kroz prve dvije dekade travnja 2018. godine biti ćete puni energije. To je povoljan period za šetnju i za bavljenje sportom, plesom i slično. Venera, smještena u kući zdravlja Strijelca donosi sreću kroz odnose sa zdravstvenim i terapeutskim osobljem i okruženjem, ali i kada se radi o masaži, tretmanima ljepote i svemu onom što vam može pomoći da se osjećate i izgledate bolje i ljepše..

Savjet

Posadite nešto u vrtu, udomite kućnog ljubimca i isprobajte neke nove recepte!

Izvor: Tarot-horoskop.com