Tko još nije čuo za pozu 69? Taj broj još od davnih dana dobro je poznat svima koji su imalo upućeni u seks. Prilikom seksanja mnogi od vas koristili su dosta puta pozu 69, ali niste ni bili svjesni da ona može biti još bolja nego što je. Seks poza 69 ima nekoliko svojih tajni koje ćemo otkriti u nastavku teksta.

Mnogi se slažu da je upravo poza 69 ta koja pruža najveći erotski užitak i zbog toga je toliko spominjana i mnogi je vole. Ako niste znali poza 69 ima je dobila po tome što je prilikom seksanja glava jednog partnera okrenuta prema prstima drugog. Na taj način može se simultano pružati oralni seks.

Mnogi nakon loše izvedbe ove poze odustanu i ne žele je više koristiti. Iz tog razloga vrijedi slijediti ovih 6 savjeta:

1. Kod poze 69 čitav intimni dio izložen je partneru te on može stimulirati mnogo više nego sam klitoris. Probajte stimulirati što više ‘intimnih’ dijelova kod partnera.

2. Genitalije koje se nalaze na partnerovom licu djeluju oslobađajuće i relaksirajuća. Takav čin je totalno besraman, te se ne morate stiditi nego se slobodno uzbuđujete.

3. Prilikom poze 69 muškarci često prebrzo ejakuliraju te zbog tog razloga savjetujemo da muškarac počne prije stimulirati ženu, a žene vi se malo suzdržite i pričekajte koju minutu.

4. Stavite partneru neki podmetač, tj. jastuk pod glavu kako se ne bi morao jako naprezati prilikom podizanja glave i uspostavljanja kontakta s partnericom.

5. Ruke su također moćno oružje. S vremena na vrijeme morate se malo odmoriti, pa zaustavite rad jezikom i počnite rad rukama.

6. Prepustite se i uživajte. Isprobajte razne varijante i onda donesite odluku što vama najbolje odgovara i što želite raditi i u budućnosti.

Još jednom, želimo vam puno uspjeha s pozom 69. Ne zaboravite da je ovo jedna od ultra erotskih seks poza kod kojih se može doživjeti nezaboravan orgazam.

 

Autor: romansa.net