ribe horoskop

RIBE – horoskop travanj 2019.

Ljubav i veze

Na prvom mjestu tijekom travnja 2019. godine bit će ljubav. Puno odluka ćete donijeti, ali prvo morate razjasniti da li je vaš odnos dobro usklađen. Kroz prve dvije dekade mjeseca bit ćete usmjereni na sebe, na svoje želje i potrebe i voljena osoba može vam prigovarati zbog toga. Jasno je da imate potrebu reći što mislite i što želite, ali imajte na umu da i voljena osoba isto ima tu potrebu i da želi da ju saslušate. Voljena osoba može biti nezadovoljna zbog neutemeljenih obećanja ili tog što se zanesete nedohvatnim snovima. U drugom djelu mjeseca voljena osoba bit će otvorenija i imat će potrebu čuti od vas koliko vam vrijedi. Ako niste u vezi, mogli bi se zaletjeti u vezu. Prolazak Merkura (17. travnja 2019. godine) i Venere (20. travnja 2019. godine) kroz Ovna podržavaju sramežljive Ribe koje žele poduzeti prvi korak prema osobi koja im se sviđa ili kada žele reći koliko im je stalo osobi s kojom su tek ušli u vezu, ali za sada sve dobro funkcionira. Ipak, budite na oprezu, intuicija vas može prevariti ponekad.

Posao i novac

Jupiter je u vašoj 10. kući (posao, ambicije i društveno – profesionalni status), a tom kućom i vlada i kreće retrogradno 10. travnja 2019. godine, do kolovoza 2019. godine. Ribe imaju sve vrijeme ovog svijeta da razmisle o smjeru u kojem žele da se razvija karijera, da razmotre dugoročne planove i nađu nove metode i strategije koje žele primijeniti u poslu. Ako niste zadovoljni sadašnjim poslom, poslovnim okruženjem ili nema mogućnosti za napredak, preorijentirajte se. Možda vam trebaju nove kvalifikacije i definitivno trebate promijeniti svoje viđenje uspješne karijere. Ovo je pravo vrijeme da krenete u potragu za onim što bi moglo predstaviti vas i što ćete raditi sa zadovoljstvom. Kada se radi o novcu, mogli bi se jako ugodno iznenaditi. Mlad Mjesec 5. travnja 2019. godine je u vašoj kući zarađenog novca. Postavite realnije financijske ciljeve i potražite nove izvore novca. Nekim Ribama priljev novca se može poboljšati, ali to neće doći bez uloženog truda. Ovisi i o tome kako raspolažete novcem. Nemojte impulzivno trošiti, razmislite treba li vam uistinu to što kupujete. Ribe koje ne stoje dobro financijski imat će pomoć i podršku od voljene osobe.

Zdravlje i moral

Tijekom travnja 2019. godine osjećat ćete se dobro, posebno u prvoj polovici mjeseca. Osjećat ćete se moćno, bit ćete osvajački raspoloženi, ali pazite, nemojte previše očekivati od sebe i od drugih! Mogli bi se razočarati, ali to će vam u konačnici donijeti spoznaju. Zbog želje da budete u centru pažnje i da vam članovi obitelji ugađaju mogli bi pokrenuti svađe, ali istovremeno i neka stara sjećanja ili snažne emocije. Kažite o čemu razmišljate i kako se osjećate, ali ne na agresivan ili otežavajući način. Ako želite promijeniti neke stvari u životu, trebat će vam podrška obitelji.

Savjet

Nemojte pokušati pogurati stvari na poslu. Pustite da se sve odvija prirodnim tokom i bolje ćete shvatiti što trebate poduzeti sljedeće!

Izvor: Tarot-horoskop.com