OVAN - mjesečni horoskop

OVAN – mjesečni horoskop ožujak 2019.

Ljubav i veze

Tijekom ožujka 2019. godine razmišljat ćete o savršenoj ljubavi i srodnoj duši. Ako niste u vezi, puno vremena uložit ćete na nova poznanstva iz raznih okruženja. Nadat ćete se da ćete naći svoju bolju polovicu, svoju srodnu dušu koja će opravdati sva vaša očekivanja. Venera (planeta veza Ovna) ulazi u 11. kuću (prijatelja, društvenog života, grupa) i 1. ožujka podržava vas u traženju i komunikaciji. No, sve do 26. ožujka 2019. godine Venera je u Vodenjaku i ne donosi rasplamsavanje strasti, nego više ohrabruje platonske veze, prijateljstva i najviše od svega, veze koje ne uključuju bilo kakvu obavezu. Preko interneta bi mogli upoznati najviše osoba. Druga mjesta na kojima bi mogli upoznati puno osoba su humanitarna događanja. Ovaj tranzit Venere povoljan je i za parove koji do sada nisu imali vremena za druženja s prijateljima i poznanicima. Zabave i druženja s dragim osobama udaljit će vas od monotonije svakodnevice. Sunce ulazi u Ovna 20. ožujka 2019. godine i donosi žeđ za životom i za zabavom, pojačava vašu moć zavođenja i potrebu za romantičnim doživljajima, zato što vlada kućom ljubavi Ovna. U periodu od 13. do 15. ožujka 2019. godine Sunce pravi kvadrat s Jupiterom i zato je to manje povoljan period za ljubav. Tada bi moglo doći do stvaranja iluzija, lažnih nada i do samozavaravanja kada se radi o ljubavima na daljinu. Nepovoljan je i period između 19. i 23. ožujka 2019. godine, kada Venera pravi kvadrat s Marsom (vladarem Ovna).

Posao i novac

Merkur, planeta koja vlada kućom posla Ovna, je retrogradan između 5. i 28. ožujka 2019. godine i prolazi kroz vašu 12. kuću (kuću izolacije, žrtvovanja, podsvjesnog uma i izlječenja). Savjetujemo vam da ozbiljnije razmislite o svom profesionalnom životu. Postavite si pitanja, poput pitanja čini li vas vaš posao sretnima ili vam je teret i izvor napetosti i stresa. Sada možete odustati od projekata koji vam ništa ne donose i poraditi na poboljšanju posla. Nemojte zanemariti potrebu za odmorom, jer ne možete dati ono najbolje od sebe ako ste umorni, nezadovoljni i razdražljivi. Radni sati mogu postati kaotični i može vam se činiti da vam ništa ne ide od ruke. U takvim okolnostima najbolje se posvetiti dovršavanju starih zadataka. Nemojte preuzimati previše novih zadataka. Nije povoljan period za pregovore i za potpisivanje dokumenata, uvjeti ili termini mogu biti nedorečeni i nejasni, mogu postojati zamke i propusti ili mogu biti drugačiji od onog što je prije usmeno dogovoreno. S druge strane, Mars, smješten u vašoj 2. kući (kući zarađenog novca) pravi harmoničan aspekt s planetima iz vaše kuće karijere i društvenog statusa. To obećava ostvarenje financijskog uspjeha i donosi inspiraciju kada se radi o otkrivanju mogućnosti za povećanje zarade. Znate kako se izboriti i istaknuti i to će nadređeni uočiti. Uran se vraća u 2. kuću Ovna. To će pogurati Ovnove bez posla ili one koji su nezadovoljni sadašnjim poslom da pokrenu važne promjene. Mogli bi otkriti svoj poziv ili shvatiti kako da iskoristite sadašnji položaj kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Zdravlje i moral

Merkur vlada kućom zdravlja Ovna, a u retrogradnom je hodu i u 12. kući Ovna (od 5. do 28. ožujka 2019. godine), zajedno sa Suncem (do 20. ožujka 2019. godine), što ukazuje na činjenicu da vam treba više odmora. Posvetite se više duhovnosti. Mlad Mjesec u vašoj 12. kući, 6. ožujka 2019. godine potaknuti će vas na meditaciju, otpuštanje prošlosti i na učenje vještina koje će vam pomoći da ostanete uravnoteženi. Povezat ćete se sa svojom nutrinom i koristit ćete bolje intuiciju. Nemojte zanemariti svoje zdravlje tijekom ožujka 2019. godine i pokušajte otkriti emotivne uzroke problema koji se manifestiraju na vašem fizičkom tijelu. Kada Sunce dođe u Ovna (20. ožujka 2019. godine), osjećat ćete se bolje, imat ćete više energije i bit ćete optimističniji.

Savjet

Odvojite vremena za sebe i sredite svoj život. Razmislite o poslu i planovima koje imate. Pun Mjesec 21. ožujka 2019. godine je pravo vrijeme za procjenu partnerstva, osoba s kojima se družite, braka i drugih vama važnih odnosa. Postavite si pitanje, jeste li voljni njegovati te odnose dugoročno?

Izvor: Tarot-horoskop.com