ovan horoskop

OVAN – horoskop travanj 2018.

Ljubav i veze

Sunce, vladar kuće ljubavi Ovna, nalazi se u Ovnu tokom travnja 2018. godine. To znači da možete očekivati puno seksualne moći, strastvenije žudnje, dublje osjećaje, više hrabrosti u romantičnim akcijama i više ljubavnih ponuda ili barem onih koje će biti teško odbiti. Ukratko, strastveni instinkti pokretati će vas i voditi, što će utjecati na događanja tokom travnja. Ipak, neće sve teći tako glatko. Kontradiktorni planetarni aspekti, neki nepovoljni, a neki pozitivni, utječu na Ovnove i vladara Ovna, Marsa i donose nevolje u život Ovnova. Dobra stvar u svemu tome je što Ovnovi vole izazove!

Posao i novac

Travanj 2018. godine je dosta težak mjesec za karijeru Ovna, ali i ambiciozan, te zahtjeva odlučnost u djelovanju. Sada možete dokazati svoju snagu i upornost, prevladati neočekivane poteškoće i izaći na svjetlo dana kao pobjednik. Sunce je u Ovnu, a Mars (vladar Ovna) je u kući karijere i društvenog statusa, snažan, na mjestu egzaltacije, ali morati će se suočiti sa preprekama koje donose Saturn i Pluton. Pripremite se za bitku, ali kako bi osigurali svoju pobjedu, napravite dobru strategiju borbe, budite budni u svakom trenutku i proračunati. Što se novca tiče, zvijezde su vam naklonjene tokom travnja i sav vaš trud donosi dobre rezultate. Povrh svega, prati vas i sreća.

Zdravlje i moral

Stres će vam praviti društvo tokom travnja 2018. godine. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Merkur, vladar kuće bolesti Ovna, u Ovnu, mogli bi se zabrinuti, posebno u prvom dijelu mjeseca kada je Merkur retrogradan. Drugi dio mjeseca donosi rješenja i pozitivan napredak. Nakon 15. travnja možete obaviti tretmane, krenuti s terapijama, posvetiti se njezi tijela i poboljšati način života.

Savjet

Nemojte se nervirati oko sitnica i izbjegavajte nagle rekcije koje vam mogu samo štetiti! Budite smireni i dobro isplanirajte stvari!

Izvor: Tarot-horoskop.com