Home Ljubavna savjetnica LJUBAVNA SAVJETNICA: Cura me ostavila! Što da radim? Kako da se zaljubi u mene ponovo?

LJUBAVNA SAVJETNICA: Cura me ostavila! Što da radim? Kako da se zaljubi u mene ponovo?

LJUBAVNA SAVJETNICA: Cura me ostavila! Što da radim? Kako da se zaljubi u mene ponovo?

PITANJE:

Pozdrav,
nedavno sam prekinuo s curom koju volim najvise na svijetu, ona je ostavila mene.Ja joj namjerno u zadnjih tjedan dana nisam pokazivao ono kao prije i ona je izgubila osjecaje prema meni. Onda sam joj sve ispricao da sam to radio stvarno namjerno ali da nisam htio da dode do ovoga i mislio sam joj to reci prije nego me taj dan ostavila. Ja sam nekako utucen i ne mogu biti tuzniji jer sam joj stvarno svu svoju ljubav dao…
Hmm, rekla mi je da mora razmisliti i da cemo vidjeti…

Trenutno sam u stanju sve i svasta za nju napraviti ali samo da joj se vrati povjerenje i osjecaji prema meni. Rekla mi je da joj dam vremena! Jednostavno ne mogu niti spavati, niti razmisljati o icemu drugome. Dal imate mozda neke savjete ili nesto kako bih je mogao vratit?!

 

ODGOVOR:

Kao što je i sama rekla moraš joj dati vremena, ali ne odustaj. Budi dosadan, nametljiv i naporan i pokaži da još osjećaš nešto do nje ako ti je zbilja stalo. Ali PAZI, nemoj pretjerati u tome! Pošlji joj tu i tamo (jendom-dva puta tjedno) neku ljubavnu porukicu ili još bolje dogovori neki sastanak sa njom pa razgovarajte u četiri oka. Također moraš malo istražiti situaciju i provjeriti da li ima neku zamjenu za tebe u vidu, tj. da li se već s nekim viđa i druži učestalo. Ako je tome tako onda mislim da su ti šanse dosta male da se ponovo spojite i budete skupa. Ako nema nikoga onda će s vremenom postati usamljena pa će potražiti tvoje društvo i kavicu sa tobom. Tada je prilika da ‘napadneš’ i da probaš probuditi staru strast. Nadam se da ćete biti ponovo zajedno. Pozdrav!

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange