lav horoskop

LAV – horoskop ožujak 2019.

Ljubav i veze

Uran (vladar kuće partnerstva i braka) se vraća 6. ožujka 2019. godine u kuću karijere i društveno – profesionalnog statusa. Ako ste sami, ljubav možete naći u poslovnom okruženju ili kroz poslovna događanja. Može se dogoditi da se zaljubite u popularnu i poznatu osobu. Ljubavne priče mogu se pokrenuti iznenada, ali isto tako naglo mogu i završiti ili mogu biti nestabilne. Nije nemoguće da se neki Lavovi odluče za brak iz koristi, ako je brak ono što im može donijeti bolji ugled i bolji društveni status. Do 26. ožujka 2019. godine Lavovi će imati blagodati od prisustva Venere u kući partnerstva i braka. To je dobro za komunikaciju para, za razrješavanje zajedničkih pitanja i interesa i kristalizaciju zajedničkih dugoročnih projekata vezano za zajednički život. Od 13. do 17. ožujka 2019. godine napetiji je period, jer Jupiter (vladar kuće ljubavi Lava) prvi napet aspekt sa Suncem (vladarem Lava) i s Merkurom. Neki Lavovi napravit će krive korake, može se raditi o tome da se predstavljaju pametnijima, ali ne samo to, pokušat će požuriti situaciju kako bi sve išlo u željenom smjeru – možda prema krevetu. Savjetujemo da budete strpljivi i taktični kada je potrebno, jer je retrogradan Merkur većinu mjeseca prisutan u kući intimnosti Lava.

Posao i novac

Pred vama je aktivan poslovni period tijekom ožujka 2019. godine. U kući karijere, društveno – profesionalnog statusa, dugoročnih projekata i dobara Lava je Uran i pridružuje mu se Mars 6. ožujka. Imat ćete veliku potrebu za promjenama, inovacijama, unaprjeđenju vještina i može doći do neočekivanih suradnji koje će otvoriti nove perspektive za vašu poslovnu budućnost. Konkurencija može biti jaka i nemilosrdna tijekom ožujka 2019. godine i iznenaditi vas. Pripremite se! Iskoristite i poboljšajte svoje vještine, znanje, ideje i intuiciju. Budite oprezni kada se radi o novcu. Dobro procijenite na što ćete potrošiti i u što uložiti novac. Merkur (vladar 2. kuće Lava; zarađenog novca, vrijednosti) je retrogradan između 5. i 28. ožujka 2019. godine. Prolazi kroz 8. kuću Lava (zajednička sredstva, pozajmice, porezi, naslijeđe, novac voljene osobe, sponzorstva). Ako očekujete neki drugi izvor novca, osim plaće, izgledno je da će biti kašnjenja s isplatom ili nećete dobiti puni iznos. Savjetujemo da odgodite veće investicije, potpisivanje ugovora i novčane pregovore. Nemojte posuđivati novac i previše koristiti kreditne kartice. Pokušajte uštedjeti.

Zdravlje i moral

Zdravstvena situacija nije uopće loša, upravo suprotno. Ali, zbog frustracije, najviše zbog novca, može doći do zdravstvenih poteškoća. Nemojte se uznemiravati ako ne možete ništa poduzeti, radije se usmjerite na svoju nutrinu, potražite što vam je zaista vrijedno u životu i što vas istinski pokreće. Sunce ulazi u vašu 9. kuću 20. ožujka 2019. godine, strah se smanjuje, a optimizam vas polako preplavljuje.

Savjet

Budite strpljivi, pred vama je puno promjena. Kako ne bi stvorili kaos, posvetite se jednoj po jednoj stvari i očekujte neočekivano!

Izvor: Tarot-horoskop.com