Home Keks U kojem mjesecu se najviše seksamo? Seksanje ljeti je in!

U kojem mjesecu se najviše seksamo? Seksanje ljeti je in!

U kojem mjesecu se najviše seksamo? Seksanje ljeti je in!

Ljeto je u punom jeku, griju nas strašne vrućine, a mi tražimo nešto malo hlada. No, traženje hlada mnogima je u drugom planu jer jednostavno oni traže, ni više ni manje nego, seks.

Nedavno je provedeno istraživanje među osobama ženskog i muškog spola o tome u kojem mjesecu imaju najaktivniji seksualni život. Zanimljivo ili ne, najviše glasova skupio je jedan ljetni mjesec, a u nastavku teksta ćete saznati koji.

Prve tri pozicije kao mjeseca s najviše seksa zauzela su upravo tri ljetna mjeseca: lipanj, srpanj i kolovoz. A naš pobjednik u kategoriji najseksi mjeseca je kolovoz.

Znanstvenici su dali naslutiti da je vitamin D glavni krivac što se u ljetnim mjesecima najviše seksamo. Opće je poznata stvar da vitamin D dolazi od sunčeve svjetlosti, a istraživanja su dokazala da muškarci koji imaju povećanu količinu vitamina D imaju i višu razinu testosterona. Također sunce podiže i razine serotonina i dopamina koji također pripomažu činjenici povećane želje za seksom.

Kao još jedan možebitni čimbenik znanstvenici su naveli oskudnu odjeću. S obzirom da bismo na plus 35 najrađe hodali goli, ne pada nam teško poziv na skidanje i to malo krpica što ih nosimo na sebi.

Za kraj, dajemo vam kompletnu listu mjeseca s najviše seksualnih odnosa:

1. – kolovoz
2. – srpanj
3. – lipanj
4. – svibanj
5. – prosinac
6. – rujan
7. – travanj
8. – listopad
9. – ožujak
10. – siječanj
11. – studeni
12. – veljača

 

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange