Home Keks Top 3 ljetne seks poze koje morate probati

Top 3 ljetne seks poze koje morate probati

Top 3 ljetne seks poze koje morate probati

 

Ljeto nam je već naveliko pokucalo na vrata i mnogi su već pohrlili na more. Također mnogi su već završili s godišnjim odmorom i za more ih vežu samo sjećanja. Nedavno istraživanje pokazalo je da kako žene tako i muškarci na more i na odmor vole odlaziti solo iako su u vezi. To ni ne čudi kada znamo kakvi sve komadi šetaju po plaži.

Bilo kako bilo ljeto je pravo vrijeme da ili upoznate nekog novog komada ili da se pošteno zabavite sa svojim partnerom. Dakle, rekli bismo: “Ljeto je pravo vrijeme za seks!”. Danas ćemo vam opisati top tri ljetne seks poze koje nikako ne smijete propustiti. Dakle, da se slučajno niste s ljetovanja vratili bez da ste isprobali barem jednu od ispod navedenih ljetnih poza!

 

Seks na plaži
Prva u nizu poza bi bila “Seks na plaži”. Možda ste očekivali da ćemo navesti neku točno konkretnu poziciju, ali zar ima boljeg mjesta od plaže. Ljeto, sumrak, more se lagano ljulja, a vi sa vašom partnericom radite “akcije”. No, ne zaboravite da seks ne možete voditi na mjestu gdje ima kupaća jer bi to bilo neprimjereno i krajnje nekulturno (ako nemate srama i problema s intimom, možete to obaviti i među kupaćima). S obzirom da na svakom mjestu na moru možete naći neki mirni kutak gdje nema ljudi, preporučujemo da se uputite baš tamo i seks obavite u miru i intimi.

 

Seks u vodi
Mnogi su ovo već probali, ali mnogi nisu. Mnogi ni nikada neće, ali oni ne znaju što propuštaju. Po anketi koja je bila sprovedena, seks u vodi je jedna od najpoželjnijih poza ne samo u ljetnim vremenima, već i inače u godini. Užitak u vodi je velik i mnogima je jako neobično imati seks u vodi pa je istodobno i pomalo egzotično. Najbolji način je da pronađete mjestu gdje vam voda seže do struka. Zatim nogama obgrlite partnera oko struka i akcija može početi. Dosta je zanimljivo da mnogi pokušavaju izvoditi i misionarski položaj u pličaku, što je također vrlo erotično.

 

Seks u jacuzziju
Nađete li se u situaciji da imate slobodan jacuzzij to je prilika koju na smijete propustiti. Jacuzzi je sam po sebi vrlo vrčkast i seksualan za što su glavni krivci mjehuriči koji uzburkavaju vodu. Iskoristite situaciju, sjednite partneru u krilo (poza lice u lice) i akcija može početi. Također i druge poze su prihvatljive, kao naprimjer poza okrenutih leđa, itd.

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange