Home Keks Strastveni seks na plaži je odličan izbor!

Strastveni seks na plaži je odličan izbor!

Strastveni seks na plaži je odličan izbor!

Planirate ljetovanje sa vašom partnericom ili se nadate da ćete na plaži svojim seksi tijelom zavesti neku seksi curu? Bilo kako bilo, znamo samo da na moru imate prilike za puno seksa. Seksanje je omiljena aktivnost ljetnih mjeseci, a ono što ne smijete propustiti je seks na plaži.

Strastveni seks na plaži jedno je od iskustva koje ćete pamtiti cijeloga život. Dakako, bitno je da seks bude kvalitetno izveden, na zadovoljstvo oba partnera. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako napraviti kvalitetnim sex na plaži.

Seks u mraku
Seks na plaži najbolje je izvoditi u kasnim večernjim satima kada su plaže puste i kada su šanse da vas netko uhvati malene. Također, mrak će vam umanjiti osjet vida, ali će druga osjetila biti puno izraženija što je dakako dobro za seks.

Pametno birajte poze
Ako ste se odlučili za seks na plaži a sramežljivi ste po prirodi onda morate pomno odabrati sex pozu. Ukoliko želite da vas netko na zatekne u činu seksa, onda birajte pozu tako da izgleda kao da zapravo odmarate ili se samo mazite. Dakle, super poza za vas u tom slučaju bi izgledala: ležite bočno, a partner se nalazi iza vas i zagrnuti ste ručnikom.

Birajte prikladnu odjeću
Odjeći biste trebali odabrati tako da izgledate kao da ste potpuno odjeveni, a zapravo vodite ljubav. Muškarac preporučujemo kratke hlače, a cura bi trebala imati obučenu haljinu za plažu. Odjeća mora biti takva da se lako može skinuti, ali i lako obući ako je potrebno.

Brzina je vrlina
Seks na javnom mjestu je veoma uzbudljiv i stimulirajući. Lako je moguće da vas prilokom seksa na javnom mjestu zatekne kakav prolaznik ili organ reda, a tada vaše igranje na javnom mjestu može završiti u policijskim ili sudskim spisima. Pazite da vas netko ne uhvati i potrudite se to obaviti što brže.

 

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange