Home Keks Što kada vam nije do seksa?! Fraze protiv seksa!

Što kada vam nije do seksa?! Fraze protiv seksa!

Što kada vam nije do seksa?! Fraze protiv seksa!

Jasno nam je svima da je seks jako bitan čimbenik u održavanju što dulje i kvalitetnije ljubavne veze. No, nekada se desi da jedan od partnera nema volje za seksom. To može upućivati na neke veće probleme, a može i jednostavno značiti da danas samo nije raspoložen za seks.

 

Ako vaša veza traje već dulje vrijeme sigurno ste zamjetili da se dani bez seksa događaju iz vremena u vrijeme, a uzrok može biti žena, ali ni muškarci nisu iznimke. Kada se se našli u situaciji da niste raspoloženi za seks, sigurno ste tražili neku izliku kojom bi smirili apetite partnera. Danas vam donosimo neke ideje i fraze koje se najčešće koriste pri odbijanju seksa.

 

Nešto me danas uhvatilo u leđima / Boli me glava

Svi znamo da je teško voditi ljubav ukoliko osjećate bol u bilo kojem dijelu tjela. Ako je bol stvarna onda seks otpada s razlogom, ali ovu frazu možete i iskoristiti kada niste baš raspoloženi za igre u kravetu.

 

Nekako se osjećam napuhnuto, vjerujem da je od loše prehrane

Još jedna fraza koja se često koristi u prilici odbijanja seksa. Iskreno, tko ne bi izgubio volju za seksom kada se osjeća napuhnutim.

 

Ali djeca još ne spavaju, mogli bi nas čuti

Ako imate djece, onda je ovo fraza broj jedan koja se koristi. Naime, večina roditelja smatra da će scene koje će djeca eventualno vidjeti pamtiti cijeli život. U konačnici i djeca će odrasti pa će ima seks biti normalna pojava.

 

Horoskop mi ovaj tjedan brani seks

Zanimljivog li horoskopa koji nekome brani seks. Mnogi ljudi su praznovjerni i vjeruju u svakave znakove, simbole pa tako i horoskope. Ovu izliku jako ćete rijetko čuti od muškaraca, ali kod žena bi se mogla naći.

 

Baš sam danas presvukla posteljinu

Mnogima je presvlačenje posteljine jedan od najdosadnjih i najnapornijih poslova. S obzirom na tu činjenicu, mnogi će se predosmisliti i odgoditi seks za vremena kad će posteljina već biti prljava 😀

 

Ali nismo se zaštitili

Ukoliko vam je stalo do toga da ne nastanu djeca onda ovo može biti nezgodna situacija. Mnogo će češće ovaj izgovor koristiti žena i to u kontekstu “Nisam uzela kontracepcijsku pilulu”

 

Ovo su svajeti koje možete čuti i od žena i od muškaraca. Istina jeste, da kod muškaraca jako rijetko, ali i to se zna dogoditi. Kada sljedeći put čujete jedan od ovih izgovora možete posumnjati da se radi o muljaži.

 

Autor: romansa.net

Secured By miniOrange