Home Keks Seks poza ‘Supergirl’ – super seks poza za ženu i muškarca

Seks poza ‘Supergirl’ – super seks poza za ženu i muškarca

Seks poza ‘Supergirl’ – super seks poza za ženu i muškarca

Seks poze omiljena su tematika seksoholičara. Seksanje je, kao najstariji zanat na svijetu, do danas dosta napredovao i razvio rezne tehnike i poze. Svatko od vas znao bi nabrojiti nekoliko seks poza za koje ste vjerojatno čuli, a možda ih i probali. Vjerojatno svi znaju za seks pozu 69, a mnogi su čuli i za poze Doggy Style, Žabica, Sramežljiva Mljekarica, itd.

Romansa.net svako malo donosi vam neke seks poze, njihov opis i prednosti koje one pružaju muškarcu i ženama. Malo smo njuškali po internetu i naišli na jednu zanimljivu seks pozu koja će se svidjeti i ženama i muškarcima.

Supergirl seks poza je pomalo fizički naporna za partnere, ali uz fizički napor raste i zadovoljstvo koje pruža. Supergirl poza je pomalo slična popularnoj igri koje smo se igrali kad smo bili mali, a radi se o “vožnji tački”. Dakle, igra gdje jedan drži partnera za noge, a drugi rukama hoda po zemlji i partneri se zajedno kreću.

Za izvođenje ove poze potreban vam je barski stolac, a može i poslužiti kuhinja daska ili ‘šank’. Možete se poslužiti i naslonom običnog stolca, al je pitanje koliko je on stabilan, a samim time i koliko ćete uspješno izvesti pozu.

Partnerica se mora uhvatiti rukama za šank ili stolac na način da ima dobar oslonac. Muškarac prilazi straga i podiže partnericu u visinu svojih bokova. Žena mora omotati noge oko njega kako bi muškarac mogao lakše držati partnericu za bokove. I, seks može početi! Dakle, u toj poziciji žena izgleda kao da leti, baš poput nekog letećeg super junaka.

Žena u ovoj pozi prima jaku stimulaciju G toče i uz to još pod zanimljivim i neobičnim kutem penetracije. Također, svjesna je da ima snažnog muškarca koji može izvoditi ovu pozu, a osjećaj seksa u zraku je također fantastičan. Muškarac u ovoj seks pozi ima potpunu kontrolu nad pokretima, odnosno dubinom i brzinom penetracije. Nemojmo zaboraviti i pogleda koji se pruža na vaša predivna leđa i stražnjicu.

Ako volite eksperimentirati u seksu i isprobavati nove zanimljive poze, onda je seks poza Supergirl upravo za vas. Iskušajte je i vidjet ćete da niste pogriješili.

 

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange