Home Featured Kosa pokazuje kakav seks volite

Kosa pokazuje kakav seks volite

Kosa pokazuje kakav seks volite

Možda do sada niste marili da li imate raspuštenu kosu ili je ona svezana u rep, ali sada će se možda to promijeniti. Naime, nedavna istraživanja obuhvatila su upravo vezu kosa – seks i danas vam donosimo rezultate koje su istraživači dobili.

Najprije ćemo spomenuti da žene koje radovito brinu o svom izgledu odašilju poruku da vole red i kontrolu. Dakle, ukoliko žena i kod kuće izgleda kao da je upravo izašla iz frizerskog salona to je znak davoli kontrolu i dosljednost kako u životu tako i u krevetu. Jedan od savjeta za muškarce je da zamolite ženu da stavi povez na oči kako bi izgubila dominaciju. Na taj način muški barem na trenutak mogu biti “glavni” u kravetu.

Divlja raspuštena kosa
Takve žene dokazano se osjećaju veoma udobno u svojoj koži. Opuštene su u životu i seksu te se vole prepustiti partneru i uživati. Savjet je da dodirujete partnera na mjestima gdje želite da on vas dira jer će na taj način sigurno uzvratiti.

Podignuta kosa
Podignutu kosu najčešće nalazimo kod žena koje vole biti u centru pažnje i žele na sebe privući mušku pozornost. Ovakav način nošenja kose dosta otkriva vrat te na taj način žena pokazuje da je spremna na akciju.

Kosa svezana u rep
Žene koje imaju kosu svezanu u rep najčešće su jako vatrene u krevetu. Kada je lice otkriveno to možemo povezati sa spremnošću na odnose i pokazuje samopouzdanje.

Neovisno o tome kakvu kosu nosite ona se uvijek može promjeniti. Sada smo vam naveli koji tip kose ide uz kakav tip žene pa se sada vi odlučite što ćete nositi. Kako bilo da bilo bitno je da uživate u seksualnim odnosima.

 

Autor: M. Ž.

Comments are closed.
Secured By miniOrange