Home Keks Intimna frizura otkriva neke osobine osobe koja je nosi

Intimna frizura otkriva neke osobine osobe koja je nosi

Intimna frizura otkriva neke osobine osobe koja je nosi

 

Poželjno je i zdravo da se brinemo oko higijene naših intimnih dijelova. Muškarci su nešto manje skloni uređivanju frizure oko penisa, ali žene svoju frizuru u intimnoj zoni dosljedno uređuju. Mnoge žene imaju strogo definirano u glavi kako treba izgledati njihova frizura ispod gaćica. U nastavku teksta možete saznati što frizura u bikini zoni otkriva o osobi koja je nosi.

Intimni trokutić
Ovo je ujedno i najčešći tip frizure bikini zone kod žene. Popularno se još naziva trokutić frizura, a depilira se veći dio intimne zone, a ostaje samo trokutić koji se na oko nazire. Ovakav tip depilacije predstavlja ženu koja voli promjena i spremna je na dinamički način života. Riječ je o osobi koja ima sigurnost i koja je nadasve moralna, a istovremeno voli se igrati seksipilom.

Brazilska depilacija
Brazilska depilacija ja danas jako popularna, a podrazumijeva uklanjanje svih stidnih dlačica. Dakako, jako je popularna kod muškog roda pa se iz tog razloga žene sve češće odlučuju za takav tip depilacije. Popularna zvana Brazilka simbol je slobodne i sigurna žene koje su svjesne svoje seksipilnosti i to žele dodatno naglasiti. Takve žene imaju jasne ciljeve u životu i spremne su napraviti sve korake kako bi došle do zacrtanog cilja.

Cherokee frizura
Cherokee frizura već od davnih dana bila je dobar odabir poželjan ženama i muškarcima. Ova frizura predstavlja zapravo liniju čija debljina ovisi o željama cura. Veliku popularnost doživjela je devedesetih godina, ali i danas je dosta korištena. Ovakav način depilacije govori nam o tome da je žena komunikativna i otvorena prema svijetu. Ne boji se promjena i životnih problema i spreman je na razne avanture.

Prirodna frizura
Ovakav tip depilacije odnosi se na uklanjanje dlačica jedino oko bikini zone, odnosno samo onih dlačica koje ne želimo da budu vidljive izvan kupaćeg kostima. Prirodna bikini frizura bila je popularna osamdesetih godina, ali danas je sve rjeđe u uporabi. Ovakav tip frizure pokazuje nam da je žena jednostavna i skromna. Nije spremna na privlačenje puno pažnje i nadasve cijeni prirodnu ljepotu.

 

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange