Home Keks Gdje stasaju žene s najvećim grudima? Nekoliko slabo znanih činjenica o ‘sisama’!

Gdje stasaju žene s najvećim grudima? Nekoliko slabo znanih činjenica o ‘sisama’!

Gdje stasaju žene s najvećim grudima? Nekoliko slabo znanih činjenica o ‘sisama’!

Grudi ili od milja sise su jedna od glavnih obilježja žena. Grudi vole i žene, osobito muškarci neovisno o tome koje su veličine i oblika. Žene često nisu zadovoljne bilo veličinom bilo oblikom i žele ih mijenjati. Dame malo dubljeg džepa posegnuti će za estetskom korekcijom grudi, a one manje bogate mogu raditi neke vježbe kako bi učvrsnule grudi. U nastavku teksta slijedi nekoliko činjenica o grudima koje vjerojatno niste znali:

Grudi se razlikuju od žene do žene, ali razlika je više vizualno izražena nego što to zbilja i jeste razlika. Dvije žene mogu imati iste veličine košarica, ali će žena koja ima manji razmak između grudi imati veći dekolte. Dakle, žene koje imaju uska ramena, mogu lakše postići zavidan dekolte.

Zavisno o veličini, grudi imaju određenu težinu. Prosječna težina ženske dojke je oko pola kilograma, a to je iznos koji odgovara 5 posto ukupne tjelesne težine.

Opće je poznata stvar da s ljudi s vremenom mijenjaju i mutiranjem se prilagođavaju uvjetima koji se oko njih mijenjaju. Potvrđeno je da danas žene imaju veće grudi nego prije nekoliko godina. Prodavači donjeg rublja napominju kako je prije nekoliko godina najprodavanija veličina grudnjaka bila 75C, a danas je najtraženija veličina 80D. Muškarci će vjerojatno biti sretni zbog te činjenice jer kako razultati pokazuju ženske grudi sve više rastu.

Prosječna veličina grudi razlikuje se od kontinenta do kontinenta, ali i države i države. Najveće grudi tako imaju žene u Skandinaviji i Rusiji. Hrvatice su svrstane u grupu ‘žene s bujnim grudima’, a prosječna veličina grudi u Hrvatskoj je 80 i D košaricom.

Zanimljivo je da lijeva i desna dojka nisu iste veličine. Najčešće je slučaj da je lijeva dojka veća od desne. Za vrijeme seksa ženske grudi se povećaju jer dolazi do uzbuđenja. Također se događa rast bradavica, a one mogu narasti i više od centimetra. Tijekom menstruacije dolazi do bolova u grudima, a dokazano je i da dolazi do rasta grudi baš kao kod seksualnog čina.

Nadamo se da ste saznali nešto novo o grudima. Muškarcima će sigurno biti drago da prosječna veličina grudi u zadnje vrijeme raste. Ako ste u potrazi za ‘obdarenim’ ženama onda je dobro zaputiti se u Skandinaviju ili u Rusiju jer prema raspoloživim podacima tamo stasaju žene sa najvećim grudima.

Autor: romansa.net

Comments are closed.
Secured By miniOrange